≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (10. septembar 2018. godine): Očekuje nas vedro i toplo veče (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Do kraja dana u svim predelima Srbije biće pretežno sunčano i toplo. Duvaće pojačan severozapadni vetar. Maksimalna dnevna temperatura iznosiće od 24°C do 29°C.

Do kraja sedmice u većini predela biće pretežno sunčano i toplo. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 25°C do 31°C.

I u Beogradu do kraja dana sunčano i toplo. Duvaće umeren severozapadni vetar. Maksimalna dnevna temperatura 27°C.

U Beogradu do kraja sedmice pretežno sunčano i toplo, maksimalna temperatura biće do 30°C. U petak krajem dana i tokom večeri očekuje se umereno naoblačenje.

Do kraja sedmice temperature do 30 stepeni

Evropa:

U utorak oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim i istočnim, ali ponegde i u jugoistočnim i jugozapadnim predelima Evrope. Najhladnije biće u Norveškoj sa temperaturom od 10°C do 15°C. Najtoplije biće na jugu Portugalije, temperatura preko 35°C.

Na grčkom primorju sutra sunčano i toplo. Duvaće umeren severni vetar. Minimalna temperatura od 17°C do 22°C, a maksimalna dnevna od 28°C do 33°C.

Slična situacija nas očekuje i na crnogorskom primorju, sa minimalnom temperaturom od 18°C. do 22°C., i maksimalnom dnevnom od 28°C do 30°C.

Na hrvatskom primorju u utorak vedro i toplo. Duvaće umeren do pojačan severoistični vetar. Minimalna temperatura od 14°C do 22°C, maksimalna dnevna od 27°C do 31°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA