≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (15. septembar 2018. godine) : U svim predelima Srbije biće promenljivo oblačno ali suvo vreme (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Na Balkanskom poluostrvu u subotu promenljivo oblačno i toplo, ponegde sa lokalnim pljusklvima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 24 do 32°C.

U Srbiji u subotu promenljivo oblačno, toplo i sparno, ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura od 14 do 20°C, maksimalna dnevna od 24 do 30°C.

U Beogradu sutra promenljivo oblačno, toplo i sparno, na širem području grada tek uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom. Minimalna temperatura 19°C, maksimalna dnevna 27°C.

Evropa:

U subotu oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim i predelima Evrope, dok se na Britanskim ostrvima i u Irskoj očekuju obilne padavine i olujni vetrovi. Pljuskova sa grmljavinom biće ponegde i na jugoistoku kontinenta. U ostalim predelima očekuje se suvo i uglavnom sunčano. Najhladnije biće u Skandinaviji sa temperaturom od 11 do 19°C. Najtoplije biće na jugu Evrope, temperatura i preko 30°C.

Na grčkom primorju u subotu suncano i toplo. Duvaće slab do umeren južni vetar. Minimalna temperatura od 17 do 22°C, maksimalna dnevna od 28 do 32°C.

Na crnogorskom primorju sutra promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar umeren, severoistočni. Minimalna temperatura od 18 do 21°C, maksimalna dnevna od 26 do 30°C.

Na hrvatskom primorju u subotu umereno oblačno, ponede sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren vetar promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 21°C, maksimalna dnevna od 26 do 30°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA