Samo je hteo da skloni znak sa puta koji je oborila smrtonosna oluja, a onda je i sam bio pokošen (VIDEO)

Najmanje dve osobe su poginule, a na hiljade domaćinstava je ostalo bez struje u naletu oluje Ali koja je pogodila delove Velike Britanije

  • 0

U delovima Velike Britanije u toku je akcija raščišćavanja puteva, pruga i dvorišta posle oluje "Ali" koja je usmrtila dvoje ljudi, a na hiljade domova ostavila bez struje. Vetar je duvao jačinom i do 160 kilometara na sat, čak je prevrtao i kamione. Tako se na meti ovog čudovišta od vetra našao i jedan muškarac koji nije uspeo da se izbori sa neverovatnom snagom prirode.

Na snimku koji je objavljen na Fejsbuku je prikazan snažni udar vetra koji bukvalno odnosi čoveka sa ulice. Pokušavajući da se nekako zadrži čvrsto na zemlji, koliko god to delovalo nemoguće u tom trenutku, oluja je oborila i njega i znak koji je držao u ruci. U pokušaju da sačuva oboreni saobraćajni znak, mogao je i sam da nastrada.

Oluja Ali ubija po Evropi: Ženu u karavanu oduvala s litice, muškarac poginuo kada je na njega palo drvo. Meteorolozi upozorili da će biti još strašnije

Nevreme je već odnelo žrtve, tako da je ovaj snimak pravi dokaz čuda kako je izbegnuta još jedna tragedija.

U naletu oluje Ali poginula je žena (50) kada je njenu prikolicu oduvao vetar sa litice u okrugu Galvej, dok je u Irskoj poginuo dvadesetogodišnji muškarac u parku Sliv Gulion u oblasti Armag. Tom prilikom je povređen i četrdesetogodišnjak, a obojica su bili radnici preduzeće "Vode Severne Irske".

Na snazi je i dalje danas žuti alarm, koji upozorava na jake vetrove u delovima Engleske i Velsa.

(Kristina Stojanović/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA