Današnja vremenska prognoza (23. septembar 2018. godine): Umereno oblačno, temperatura do 27°C (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U većem delu Srbije u nedelju se očekuje umereno oblačno i hladnije vreme u odnosu na protekli period, ali će i dalje biti toplo. Vetar slab do umeren promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 12 do 18°C, maksimalna dnevna od 23 do 27°C.

U Beogradu u nedelju umereno oblačno sa blagim padom temperature. Očekuju se i duži sunčani intervali. Vetar slab jugoistočni. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 25°C.

U Srbiji u ponedeljak sa severozapada naoblačenje i osetno zahlađenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom. Vetar jak severozapadni, ponegde sa udarima i brzinom preko 100 km/h. Maksimalna temperatura od 17°C na severozapadu do 27°C na jugoistoku Srbije, potom u osetnijem padu. U utorak i sredu pretežno sunčano, ali hladno, u toku jutra ponegde i sa slabim prizemnim mrazom. Maksimalna temperatura u utorak i sredu od 14 do 18°C.

U Beogradu u ponedeljak će doći do naoblačenja i zahlađenja. Maksimalna temperatura do 19°C, potom u daljem osetnijem padu. U utorak i sredu pretežno sunčano, ali hladno. Maksimalna temperatura biće od 16 do 18°C.

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope oblačno, ponegde sa kišom. Na jugu će biti veoma toplo, na Pirinejskom poluostrvu i vrelo, do 39 stepeni. Najhladnije biće u Skandinaviji sa temperaturom oko 10 stepeni.

Na grčkom primorju danas sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Maksimalna dnevna temperatura od 27 do 33 stepena.

I na crnogorskom primorju sunčano. Vetar slab do umeren, južni. Maksimalna dnevna od 29 do 33 stepena.

Na hrvatskom primorju umereno oblačno. Duvaće slab do umeren, južni vetar. Maksimalna temperatura od 24 do 29 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA