Današnja vremenska prognoza (29. septembar 2018. godine): Umereno do potpuno oblačno, ali uglavnom suvo (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Na severu Srbije danas sunčano, dok se u ostalim predelima očekuje umereno, a na jugu i istoku Srbije i potpuno oblačno. Duvaće umeren do jak severni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 6 do 12°C, maksimalna dnevna od 17°C na severozapadu do 23°C na istoku Srbije.

U Beogradu u subotu pretežno sunčano. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna dnevna 21°C, posle podne u padu.

U Srbiji u nedelju promenljivo oblačno i hladnije. Maksimalna temperatura od 13 do 19°C. U ponedeljak toplije sa sunčanim intervalima. U nedelju i ponedeljak u košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar. U utorak sa severozapada prolazno naoblačenje sa kišom, a vetar u skretanju na jak severozapadni vetar. Krajem dana sa severozapada razvedravanje.

U Beogradu u nedelju oblačno. Maksimalna temperatura do 15°C. U ponedeljak toplije sa sunčanim intervalima. U utorak prolazno naoblačenje sa kišom. Krajem dana i tokom večeri razvedravanje. U sredu još jedno prolazno naoblačenje sa slabom kišom, potom suvo i toplije.

U subotu iznad većeg dela Evrope biće vedro. Jaka kiša, grmljavinski pljuskovi i olujni vetrovi očekuju se na jugu Balkana, a kiše će biti ponegde na istoku Evrope. Najhladnije biće na severu i istoku Evrope sa temperaturom oko 10°C, a najtoplije na jugu Španije i Portugalije sa temperaturom i preko 30°C.

Na grčkom primorju promenljivo oblačno sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura od 19 do 22°C.

Na crnogorskom primorju uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura od 21 do 25°C.

Na hrvatskom primorju sunčano i relativno toplo. Maksimalna temperatura od 20 do 26°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    29. septembar 2018 | 18:38

    Svaka čast za ove lepe i pametne devojke. Vi ste ponos ove zemlje a ne onaj polusvet u realitijima. Puno sreće i uspeha za vas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA