≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (2. oktobar 2018. godine): Sa zapada stiže naoblačenje, a biće uslova i za kišu (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra u Srbiju sa zapada stiže naoblačenje i zahlađenje sa kišom, a samo će na jugoistoku pre podne biće pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura od 9 do 12, maksimalna dnevna od 15 do 26 stepeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa uslovima za slabu kišu. Vetar u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 11, maksimalna dnevna 19 stepeni.

Na severu Srbije u sredu sunčano, dok se u ostalim predelima očekuje promenljivo oblačno, na jugu ponegde sa kišom. Maksimalna temperatura do 20 stepeni. U četvrtak i petak u toku jutra vedro i hladno, tokom dana sunčano. Maksimalna temperatura do 23 stepena.

U Beogradu u sredu promenljivo oblačno, u četvrtak i petak sunčano, a za vikend i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura krajem nedelje ići će do 24. stepena.

Iznad većeg dela Evrope sutra oblačno sa kišom i pljuskovima, u višim predelima Alpa sa snegom. Najhladnije biće u Skandinaviji sa temperaturom oko 10 stepeni, najtoplije na jugu Portugalije sa temperaturom i preko 30. podeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer 1.

    1. oktobar 2018 | 17:40

    Kad će taj sneg već jednom,bar da se deca malo raduju a i mi stariji pired njih,dosta je bilo i vrućine i prašine pa da se vazduh malo pročisti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA