≫ 

Današnja vremenska prognoza (2. oktobar 2018. godine): Oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Beogradu danas promenljivo oblačno, a biće uslova i za slabu kišu. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna dnevna 19°C.

Danas u Srbiju sa zapada stiže naoblačenje i zahlađenje sa kišom. Na jugoistoku pre podne biće pretežno sunčano i toplo, posle podne naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Minimalna temperatura od 9 do 13°C, maksimalna dnevna od 14°C na severozapadu, do 26°C na jugoistoku Srbije.

Na severu Srbije u sredu sunčano, dok se u ostalim predelima očekuje promenljivo oblačno, na jugu i jugoistoku ponegde sa kišom. Maksimalna temperatura od 14°C na jugu i zapadu do 20°C na severu i istoku Srbije. U četvrtak i petak u toku jutra vedro i hladno, u dolinama i kotlinama sa maglom, tokom dana sunčano. Maksimalna temperatura od 17 do 23°C.

U Beogradu u sredu promenljivo oblačno. U četvrtak i petak sunčano, maksimalna temperatura od 18 do 20°C. U subotu sunčano i veoma toplo, uz umeren do jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura do 25°C. U toku večeri i noći naoblačenje.

Danas iznad većeg dela Evrope oblačno sa kišom i pljuskovima, u višim predelima Alpa sa snegom. Najhladnije biće u Skandinaviji sa temperaturom oko 10°C, najtoplije, na jugu Portugalije sa temperaturom i preko 30°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA