≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (7. oktobar 2018. godine): U Srbiji sunčano i veoma toplo, samo se u ovim predelima očekuju pljuskovi (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra na istoku i jugoistoku Srbije sunčano. U ostalim predelima očekuje se umereno oblačno, a na zapadu i jugozapadu promenljivo oblačno vreme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U toku jutra uslova za kišu biće ponegde i na severu Srbije, uglavnom u Vojvodini. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima. Krajem dana vetar u slabljenju. Minimalna temperatura do 8 do 13, maksimalna dnevna od 22 do 27 stepeni, dok će u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biti malo hladnije.

U Beogradu sutra smena sunčanih i oblačnih intervala. Biće veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura 12, maksimalna dnevna 24 stepena.

U ponedeljak u Srbiji promenljivo oblačno, na severu, zapadu i jugozapadu ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Na istoku i jugoistoku biće sunčano. Maksimalna temperatura do 27 stepeni. Od utorka do kraja sedmice jutra će biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama sa maglom, a tokom dana sunčano i dalje relativno toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 20 do 25 stepeni. Od srede se u košavskom području očekuje jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće oblačno i hladnije.

U Beogradu u ponedeljak promenljivo oblačno, ali veoma toplo, sa maksimalnom temperaturom do 25 stepeni. Od utorka do kraja sedmice biće sunčano i relativno toplo, ali sa svežim jutrima. Od srede se očekuje umeren do jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura biće uglavnom do 23. stepena.

Iznad većeg dela Evrope sutra promenljivo oblačno. Kiše će biti na severozapadu i zapadu Evrope, dok se pljuskovi sa grmljavinom očekuju i na centralnom Mediteranu. Najhladnije biće na severu Evrope sa temperaturom oko 5 stepeni, a najtoplije na jugu Evrope sa temperaturom do 30. stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA