≫ 

Današnja vremenska prognoza (8. oktobar 2018. godine): Kiša i grmljavina, uveče razvedravanje (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku

  • 1

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Beogradu u toku dana promenljivo oblačno i relativno toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna dnevna 24°C.

Na istoku i jugoistoku Srbije danas pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno, na zapadu, jugozapadu i jugu ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Posle podne i uveče razvedravanje sa istoka.

Od utorka do kraja sedmice jutra će biti vedra i sveža, a tokom dana sunčano i dalje relativno toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 20°C do 25°C. Od srede se u košavskom području očekuje jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima.

U Beogradu narednih dana sunčano i toplo, od srede malo svežije, ali temperature i dalje iznad proseka. Maksimalne dnevne temperature od 20°C do 24°C.

Evropa:

Danas oblačno sa kišom i pljuskovima biće na istoku i severoistoku Evrope, dok se pljuskovi sa grmljavinom očekuju na centralnom Mediteranu. U ostalim predelima biće uglavnom sunčano. Najhladnije biće u oblasti Baltika sa temperaturom oko 10°C, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu, temperatura do 28°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA