≫ 

Sutrašnja vremenska prognoza (10. oktobar 2018. godine): Ako ste odložili letnju garderobu, vratite je! Sutra sunčano, do 23 stepena (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra u Srbiji tokom jutra vedro i sveže, u većini predela i sa maglom, naročito u dolinama, kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima. Tokom dana očekuje se sunčano i relativno toplo vreme za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 5 do 11, maksimalna dnevna od 17 do 23 stepena, dok će u Timočkoj Krajini biti malo hladnije i u uz nešto više oblačnosti.

I u Beogradu će jutro biti vedro i sveže, u delovima grada i maglovito. Tokom dana sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 10, maksimalna dnevna 22 stepena.

Do kraja sedmice će se u Srbiji sunčano i toplo vreme. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 18. do 24. stepena. U košavskom području duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. U Timočkoj Krajini biće hladnije i uz nešto više oblačnosti.

U Beogradu do kraja sedmice biće sunčano i relativno toplo, ali sa svežim jutrima. Duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura biće do 22. stepena.

Iznad većeg dela Evrope sutra sunčano. Kiša se očekuje na jugozapadu i na krajnjem severu Evrope. Najhladnije biće u Rusiji sa temperaturom oko 10 stepeni, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do 27. stepena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA