≫ 

Današnja vremenska prognoza (16. oktobar 2018. godine): Pravo Miholjsko leto - pred nama je vedar dan sa mnogo sunca (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 2

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u utorak jutro vedro i sveže, u dolinama, kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima sa maglom. Tokom dana očekuje se sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak. Minimalna temperatura od 4 do 10°C, maksimalna dnevna od 20 do 25°C. U Timočkoj Krajini biće malo hladnije, maksimalna temperatura od 18 do 20°C.

Očekuje nas sunčan dan Foto: Tanjug/Rade Prelić

U Beogradu u utorak sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 23°C.

Narednih dana sunčano, za vikend i od sledeće sedmice, pad temperature.

Evropa:

U utorak iznad većeg dela Evrope biće sunčano. Kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u oblasti Atlantika. Grmljavinskih pljuskova i oluja biće na centralnom Mediteranu, a kiše ponegde i na severoistoku kontinenta. Najhladnije biće na severu Evrope temperaturom oko 10°C, a najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do 28°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA