ČEDOMORKA: Bebu bacila u kontejner posle porođaja u toaletu internet kafea (FOTO)

Prema rečima posetilaca koji su se u trenutku njenog porođaja našli u kafeu, porodilja je otišla u taolet, tamo se zadržala pola sata, da bi kasnije izašla sa crnom kesom, u koju je stavila novorođenče

  • 0

Žena (26) iz Južne Koreje porodila se u taoletu internet kafea. Iako je na svet donela zdravu bebu, nakon porođaja umotala ju je u kesu i bacila u kontejner!

Naime, čitav slučaj zabeležen je kamerom ispred kafea, na kojoj se vidi trenutak u kojem majka baca svoju bebu u kontejner.

Žena je već duže vreme bila u vezi sa muškarcem kojeg je upoznala preko interneta. Međutim, kada je čuo da je trudna, ostavio ju je, a ona je od tog trenutka postala zavisna od video-igrica.

Iako u poodmakloj trudnoći, žena je mesecima dolazila u internet kafe, gde je po nekoliko sati igrala igrice. Prema rečima posetilaca koji su se u trenutku njenog porođaja našli u kafeu, porodilja je otišla u taolet, tamo se zadržala pola sata, da bi kasnije izašla sa crnom kesom napolje.

- Viđao sam je često ovde. Ostajala je i po nekoliko sati. Nakon njenog izlaska iz taoleta, znao sam da nešto nije u redu, izašla je krvava sa kesom. Čitav slučaj odmah sam prijavio policiji - rekao je radnik internet kafea.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA