HIT: Naručite bojler, telefon ili analni seks na jednom mestu! (FOTO)

Kreatori stranice velikoprodajadobola.tk na jednom mestu spojili su gotovo neverovatne stvari, ali nismo dobili odgovor o verodostojnosti objavljenih oglasa

  • 5

Na internetu se može naći gotovo sve, ali ponuda sajta "velikoprodajadobola.tk" oborila je sve granice u onlajn prodaji, jer su kreatori ove stranice na jednom mestu spojili gotovo neverovatne stvari, pa tako možete kupiti mobilni telefon, mešalicu za malter ili naručiti analni seks, sve na jednom mestu!

Tako na delu posvećenom mobilnim telefonima možete naručiti "Nokiu" za 4.500 dinara ili 45 evra, "Alkatel" za 6.500 dinara ili 65 evra, "Samsung" za 10.000 dinara ili "Soni Erikson" za 15.000 dinara ili 150 evra. Međutim, pored telefona i mogućnosti za naručivanje, ne postoji nijedna bliža odrednica o kojim modelima je reč, pa je nejasno ko je spreman da plati telefon, a da ne zna ni šta naručuje.

U delu naručivanje građevinskog materijala, u ponudi se nalazi mešalica po ceni od 10.000 dinara ili 100 evra, kolica koštaju 5.000 dinara ili 50 evra, cement je 1.000 dinara, ili 10 evra, cigle (150 komada) 25.000 dinara, ili 25 evra, stolice koštaju 1.500 dinara ili 15 evra, prozori 30.000 dinara, ili 300 evra, a vrata nemaju fiksnu cenu, već je ona stvar dogovora naručioca i prodavca.

Ipak, najzanimljivije je u delu "Naruči seks". Uz slogan "Želite malo dobrog seksa? Nemate to zadovoljstvo kući? Žena vas vara? Na pravom ste mestu", zainteresovanim je u ponudi nekoliko opcija koje mogu da odaberu, a cene "usluga" se kreću do 15.000 dinara ili 150 evra.

Oralni seks se naplaćuje sa 65 evra, analni košta 100 evra, dok kompletna usluga koja je nazvana "Premijum 2" iznosi 15.000 dinara ili 150 evra!

Pored toga, postoji opcija biranje destinacija, a u ponudi su sledeće varijante: šuma, auto,motor, bazen,vila, u gradu ili u stanu.

Iako smo pokušali da dođemo do kreatora ove internet stranice i saznamo sve u vezi njenih autora, to nismo uspeli. Pokušali smo i da "naručimo" neke od pomenutih proizvoda, ali odgovor od administratora ove stranice nismo dobili. Takođe, postoji opcija "druženja sa vrelim damama". Registrovali smo se, poslali poruku, ali administratori ni tada nisu odgovorili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA