POSLE 67 GODINA BRAKA: Pročitajte pismo zaljubljenog deke! (FOTO)

"Svaki put kada se snuždim, ja pogledam u tvoje oči. Još uvek osećam iskru vatre koja nas je spojila. Još uvek čujem šapat mog srca, koji mi je rekao da smo stvoreni jedno za drugo". Verujete li da ovako piše muž ženi posle 67 godina braka?

  • 6

Da ljubav može istim intenzitetom da traje više od šest decenija dokazuje pismo jednog 88-godišnjaka koji je našao vremena da posle 67 godina braka obraduje svoju suprugu lepim rečima i pažnjom.

 

U celosti vam prenosimo njegovo jednostavno pismo ispunjeno istinskim emocijama.

 

 

"Svaki put kada se snuždim, ja pogledam u tvoje oči. Još uvek osećam iskru vatre koja nas je spojila. Još uvek čujem šapat mog srca, koji mi je rekao da smo stvoreni jedno za drugo... Ja sam želeo da ostarimo zajedno. I jesmo! Za mene ti si jednako divna baš kao onog dana kada sam te upoznao. Često sam umeo da ti kažem da kada sam te ugledao prvi put, mislio sam da gledam najlepšu devojku na svetu. Danas, ti si i dalje najlepša! Hvala što si mi dozvolila da podelim život sa tobom! Za tebe, ja ću se popeti na najvišu planinu!", piše u pismu ovog zaljubljenog starca velikog srca.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Više sa weba

Komentari

  • elvis

    20. april 2014 | 18:19

    Svaka cast deda... I svako normalan kome je stalo do porodice, moze nazalost samo da sanja... Nadam se da ce se i meni ovako nesto desiti... Devojke i momci sirite ljubav....

  • vVv

    20. april 2014 | 17:59

    Divno,svaka cast :-)

  • Dag

    20. april 2014 | 22:05

    Lepo. Ali, tudja pisma se - ne citaju!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA