MALI SNAGATORI: Ovo su najmlađi bodibilderi na svetu (VIDEO)

Svoje male mišiće počeli su da razvijaju sa manje od dve godine. Dizanje tegova i sitne akrobacije postale su danas njihova svakodnevnica i put ka ostvarenju sna da postanu najjači bodibilderi

  • 18

Đulijano (9) i Klaudiju (7) Stro, braća iz Rumunije i trenutno najpopularniji bodibilderi, imaju san da postanu najjači na svetu.

Svoje male mišiće počeli su da razvijaju sa manje od dve godine. Dizanje tegova i sitne akrobacije postale su danas njihova svakodnevnica.

Julijan Stro (35), njihov otac, prepoznao je sposobnosti kod svoje dece i odlučio da sa njima vežba svakodnevno, kako njihov talenat ne bi izbledeo.

Preselio se sa svojom porodicom u Firencu, zbog nemogućnosti da slavu i bogatstvo steknu u svojoj zemlji. Naporan režim održavao je kondiciju ovih dečaka kroz svakodnevne dvočasovne treninge.

Klaudiju je svoju obuku počeo kada mu je bilo 18 mesecai. Bio je fasciniran umećem svog starijeg brata i počeo je da ga oponaša, što je navelo njihovog oca da oba sina uvede u život odraslih.

Red, rad i disciplina doveli su ove dečake do sadašnje popularnosti. Ali njima popularnost i dalje ne donosi novac.

Zbog toga su se vratili u svoju Rumuniju, gde trenutno žive od trgovine metalnim otpadom. Julijan Stro planira da otputuje u Veliku Britaniju, gde će pokušati da nađe posao koji bi njegovoj porodici obezbedio sredstva za život, a dečacima materijal za rad.

Njegova supruga, Ileana, podržava režimski život svojih sinova. Ona smatra da su rođeni sa talentom i da im to predstavlja zadovoljstvo, nikako napor.

Mnogi su, ipak, osuđivali ovakvu odluku. Oni su se pitali da li je zaista vredno preskočiti celo detinjstvo i odrastati boreći se za ostvarivanje snova, koji donose mišićavo, nabijeno i žilavo telo?

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA