UGNJEČILA KROKODILA: Ruskinja sa 115 kg pala na reptila dugog 2 metra

Incident se dogodio kada je autobus pun putnika preleteo preko rupe na ulici, a žena je odskočila od sedišta i pala na krokodila koga je tom prilikom zgnječila. Nesrećna životinja je nakon šoka povraćala tri sata

  • 7

Cirkuski krokodil Feđa hitno je prevezen u veterinarsku kliniku kada ga je tokom putovanja u autobusu zgnječila Ruskinja koja ima 115 kilograma.

Krokodil dužine preko dva metra spavao je u autobusu koji je prevozio izvođače iz cirkusa. U jednom trenutku su preleteli preko rupe u blizini Severomorska, zbog čega je žena "poletela" u vazduh i pala na nesrećnu životinju koja je nakon šoka povraćala tri sata.

Kako prenose ruski mediji, ona nije stavila pojas i zadobila je samo manje povrede, a dobila je kaznu jer nije bila vezana.

Nesrećni Feđa je prebačen u obližnju kliniku gde su lekari proverili njegovo zdravstveno stanje i morao je da preskoči nastup koji je bio planiran za to veče, dok je ženi je nakon ovog incidenta savetovano da smrša i poštuje sigurnosne mere.

U ruskim cirkusima se još uvek koriste životinje kao što su tigrovi, lavovi i majmuni jer u toj državi i dalje ne postoje zakoni koji bi to sprečili.

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lacosta

    2. jun 2014 | 15:03

    zelim ti brz oporavak, a za 'damu' nanogicu!! :)

  • Dag

    2. jun 2014 | 13:10

    Iako se radi o cirkusu,sta ce krokodil, u - cirkuskom busu? U istom mediju slicna vest se cula, da je od Srbina, stradala - ajkula,Prlilikom,u vodu,skoka,udari je s'- boka...

  • Aa

    2. jun 2014 | 12:44

    Jadann krokodill

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA