Ova naslovna će vas šokirati i inspirisati (FOTO) (VIDEO)

Turija Pit (26) je u požaru zadobila opekotine na 65 odsto tela i 864 dana se borila za život. Ona je danas motivacioni govornik, a zbog svoje magije je imala čast da bude na naslovnici australijskog magazina

  • 10

Na naslovnicama ženskih magazina uglavnom gledamo fotošopirana lica holivudskih glumica i zgodnih manekenki. Australijski magazin "Vomens Vikli", odlučio je da prekrši ovo pravilo i na naslovnu stranu novog broja stavio je hrabru ženu koja predstavlja pravu inspiraciju.

Turija Pit ima 26 godina i pre tri godine u požaru je zadobila opekotine na 65 odsto tela. U bolnici je provela 864 dana boreći se za život, a zbog povreda je bila na više od 100 operacija.

- Kada smo fotografisali Turiju za naš panel, bilo je jasno od trenutka kad je sela ispred foto-aparata da će naslovna strana za jul biti njena. Svaki pokušaj da se opiše njena magija i lepota izgubi se u mnoštvu klišea. Nikada nisam upoznala tako neverovatnu osobu - rekla je izvršna urednica Helen Mekeb.

Turija je posle oporavka počela da radi kao motivacioni govornik.

- Biti na naslovnoj strani je velika čast. Za mene ona šalje poruku da je samopouzdanje izjednačeno s lepotom. Postoji toliko žena koje su lepe, ali nemaju samopouzdanja - kaže Turija.

Ona u budućnosti planira venčanje i decu sa svojim dečkom Majklom, s kojim je u trenutku nesreće bila u vezi tri godine. On je sve vreme oporavka bio uz nju i nije mu ni palo na pamet da je ostavi.

- Ona je još uvek Turija, ljudsko biće. Koža joj je možda malo drugačija, ali ona je još uvek osoba u koju sam se zaljubio - rekao je Majkl.

Turija priznaje da bez njega ne bi preživela.

- Osećam se blagoslovljeno jer ga imam u svom životu. Još uvek ima dana kada sam tužna, ali onda me on zagrli i kaže "izgledaš lepo". Jednostavno ne znam šta bih bez njega. Bio je uz mene svakog minuta, svakog dana, pomagao mi, hrabrio me - rekla je Turija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA