MONSTRUM: Ubio ćerku jer zbog njenog plača nije mogao da igra igrice!

Na bebi su bile vidljive povrede na licu, grudima, stomaku, kukovima, rukama i nogama. Preminula je četiri dana nakon incidenta

  • 13

Mark Sendlend iz Sent Lenarda u Engleskoj, osuđen je na osam godina zatvora jer je ubio svoju ćerku samo zato što nije prestajala da plače dok je on pokušavao da igra igricu.

Sendlend je u svoju odbranu rekao da je tokom incidenta imao epileptični napad dok je držao ćerku Ejmi Rouz, koja je u trenutku tragdije imala samo 5 nedelja. Prema njegovim rečima, kada je došao svesti, ležao je preko nje.

Međutim, na suđenju je utvrđeno da je on igrao igricu "Assassin's Creed 3" na "Plejstejšnu". U jednom trenutku izgubio je strpljenje, a zatim podigao i snažno protresao svoju bebu. Pronađena je i poruka koju je Sendlend poslao supruzi, koja je u vreme tragedije bila na fakultetu: "Nije ućutala pola sata otkako si ti otišla".

Sendlend je optužen za ubistvo, a na suđenju je rekao da je nevin. Na bebi su bile vidljive povrede na licu, grudima, stomaku, kukovima, rukama i nogama. Umrla je četiri dana nakon incidenta.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Casi

    10. jul 2014 | 08:09

    Igrice izludjuju i ljude i decu, moj sin se vise puta iznervirao zbog igrice.Naocare nosi od kako koristi kompjuter.od svoje trece god.,a sada ima 14......mogu biti veoma teske posledice za sve nas.Sto se tiče presude ,sramota objaviti ovako nesto!!!

  • Nirvana

    10. jul 2014 | 00:05

    Samo 8 godina??? Mucenje do smrti!! Jadna beba..

  • Love

    9. jul 2014 | 23:56

    Sad neka igra igrice u zatvoru! Covjek bez duse!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA