Napravio šestoro dece, pa ostavio ženu i promenio pol (VIDEO)

Posle četri decenije skrivanja Mark Hjuz je odlučio da postane žensko. Mark, koji je radio kao perač prozora ostavio je svoj stari život i šestoro dece kako bi postao Ebi Grejs

  • 15

Ebi Grejs izgleda kao žena koja uživa u životu, ali njen sadašnji život skpo je platila. Ebi je rođena kao muškarac Mark Hjuz, a odluka da promeni pol koštala je braka, doma i porodice.

Ebi kaže da je od malena znala da je drugačija. Tada se molila da će se narednog jutra probuditi kao devojčica. Tajnu je čuvala od porodice i prijatelja i živela kao muškarac, oženjen, sa šestoro dece.

Posle četri decenije skrivanja odlučio se da zapravo postane žensko. Mark, koji je radio kao perač prozora ostavio je svoj stari život i šestoro dece kako bi postao Ebi.

Ebi nema podršku porodice, i dve ćerke više ne razgovaraju sa njom. Ipak, ona tvrdi da nikada nije bila srećnija. Kaže da plače svaki dan zbog svoje dece i da ih nije videla više od godinu dana.

- Moja deca su mi sve na svetu - kaže Ebi i dodaje da bi pristala da ostane muškarac zarad njih, ali da ju je supruga zamolila da ode nakon što su joj dijagnostifikovali poremećaj polnog identiteta.

Njena mlađa deca, od tri, pet i sedam godina i dalje žele da je imaju u svom životu, međutim dve najstarije ćerke, od 16 i 18 godina odbijaju svaki kontakt sa njom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Djuki

    13. avgust 2014 | 23:43

    Ja bi mu napravio jos sest pa ga ostavio da vidi kako to izgleda da se deca izdrzavaju bez oca.

  • M

    13. avgust 2014 | 23:30

    Zamislite samo kako je sada njegovoj, odnosno sada njenoj bivsoj zeni, kao da je u braku bila sa lezbijkom.

  • ap0calypto

    14. avgust 2014 | 06:47

    I sad ce neko da napise da je to normalno. Slican se slicnom raduje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA