2

UMESTO SILIKONA: Žena nosila 1,7 kilograma kokaina u implantima!

Agenti iz odeljenja za narkotike postali su sumnjičavi jer se 43-godišnja Venecuelanka čudno ponašala tokom rutinskog skeniranja putnika iz Kolumbije

Kokain u silikonima, devojka, grudi
Foto: Profimedia, AP/Tanjug

Španska policija saopštila je da je uhapsila ženu koja je stigla na madridski međunarodni aerodrom s 1,7 kilograma kokaina sakrivenog u grudnim implantima.

Agenti iz odeljenja za narkotike postali su sumnjičavi jer se 43-godišnja Venecuelanka čudno ponašala tokom rutinskog skeniranja putnika koji su stigli iz Bogote, u Kolumbiji. Prilikom pretrage prtljaga nije bilo ničeg neobičnog, ali su policijake prilikompregleda tela otkrile nepravilnosti i deformacije na obe dojke Venecuelanke.

Putnica je potom postala “nervozna i priznala da nosi kokain u implantatima”, navodi policija u današnjem saopštenju. Žena je potom prebačena u bolnicu, a zatim pritvorena zbog sumnje da je počinila zločin protiv javnog zdravlja, navodi se u saopštenju.

Španija ima policijsku jedinicu koja posebno proverava putnike koji stižu iz zemalja poznatih po proizvodnji narkotika.

(Telegraf.rs / Beta)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aerodrom, Bizar, Bizarno, grudi, implanti, Kokain, Policija, Španija
Popularni komentari
  • G
    Genij£

    A vala neka je ….sigurno joj grudi bile velike

  • D
    Djurdjina

    Ne bi me cudilo da je izrezala grudi i malo i ona probala. Za ovo je potreban samo jedan komentar: “KAKO DROGA UTICE NA NEKE LJUDE!!!!” Hahahaha…

foto dana