UMALO DA GA SAHRANE: Čovek ustao iz mrtvih usred mrtvačnice (VIDEO)

- Video sam smrt, ali moja vera je jaka i ja sam spasen - napisao je između ostalog Brazilac Valdelusio Gonkalves (54), kojeg su lekari proglasili mrtvim nakon što je doživo srčani udar

  • 1

Čudo. Brazilac Valdelusio Gonkalves (54) kojeg su lekari proglasili mrtvim, oživeo je u mrtvačnici i to u trenutku kada je njegov brat došao da ga obuče i pripremi za sahranu.

- Kada sam došao u mrtvačnicu video sam da se moj brat pomera. Bio sam šokiran. Obavestio sam lekare i sestre koji su reagovali i konstatovali da je živ - ispričao je njegov brat.

Gonkalves, koji zbog stanja u kojem se nalazi još ne može da priča, napisao je pismo u kojem navodi da ga je vera ostavila u životu.

- Video sam smrt, ali moja vera je jaka i ja sam spašen - napisao je između ostalog Brazilac, koji je "preminuo" od srčanog udara.

Ipak, njegova familija i pored toga što je srećna što je Veldusio živ, ispričala je da je zbog greške lekara potrošila dosta novca za kovčeg i za depozit za sahranu.

Valdelusio, je "preminuo" u bolnici u Salvadoru, koja je zbog propusta svog osoblja pokrenula istragu.

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA