OVDE JE STVARNO DOBRO: Bahanalije bogatih klinaca Irana (FOTO) (VIDEO)

Na njihovom Instagram profilu možete naći fotografije prikaza kako žive sinovi i kćeri iranske elite, bogataša koji u Iranu čine jedan posto stanovništva. One prikazuju život pun razuzdanih žurki prepunih polugolih žena, droge i alkohola, sasvim drugačiji od onog kakav ste zamišljali

  • 15

Pored američkog Instagram profila na kojem bogati klinci pokazuju svetu svoje bahanalije i uživanje u dalekim destinacijama, nedavno su na toj društvenoj mreži i imućni Iranci odlučili da pokažu svoje bogatstvo. 

Za samo tri nedelje ovaj profil je postao vrlo popularan, sa više od 43. 000 pratilaca. Fotografije na ovom profilu prikazuju super luksuzni provod i lagodan život ovih mladića i devojaka.

Bogataši koji u Iranu čine jedan odsto stanovništva, pa ovi mladi spadaju u povlašćeni sloj ove više milionske zemlje. Društveni sloj kojem pripadaju poznat je kao "Erotska republika", a ime su dobili zbog razuzdanih žurki prepunih polugolih žena, droge i alkohola. Što je za ovu muslimansku zemlju razvrat koji prkosi strogim pravilima islama. 

U eksplicitnoj poruci na Instagramu navedeno je: "Napravili smo ovu stranicu da pokažemo da u Iranu nije uvek loše. Stvarno je dobro. Ali neki su s*ebani i jeftini. Pišu ružne stvari i puno ljudi kopira našu stranicu, ali to nije važno. Mogu da nam popu*e".

Haštag koji koriste je #RichKidsOfTehran, više slika možete pogledati na linku - Official Rich Kids Of Tehran

Pogledajte video:

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • БањаЛукаРС

    7. oktobar 2014 | 20:12

    Хаха а они јадници изгинуше за џихад и ислам

  • Islam<3

    7. oktobar 2014 | 21:53

    Oni nemaju nikakve veze sa islamom narode...oni rade sve ono sto je suprotno sa islamskim pravilima,alkohol,blud,droga,prostitucija itd..oni su samo.izmislili svoja pravila i kao sada predsavljaju se kao muslimani hmmm foliranti....jednostavno receno oni ne pripadaju "ortodoksnom "islamu odnosno sunnetu!!!i kraj

  • Vaso

    8. oktobar 2014 | 00:20

    Svaka vlast kvari coveka. Kao sto rece neko gore, ovo nema veze sa Islamom ili religijom vec samo korupcijom u drzavi koja je korumpriana na najvisem nivou, kao sto je i nasa nekad bila za vreme sankcija. Inace, cigarete i alkohol su otrov za sve, ne samo za muslimane. Ko god konzuma to je budala tj ima ispran mozak reklamama i modernim 'stilom' (a o jetri da i ne govorimo : )) )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA