DA LI STE DOVOLJNO VEŠTI? Naučite da vozite monocikl (VIDEO)

Ranije su bili potrebni meseci da bi se naučila vožnja ovakve avanturističke sprave, ali novo otkriće je način da se to uradi brže i bez padanja i povređivanja

  • 2

Najnoviji izum ima potencijal da zameni klasični model monocikla, jer pruža isti ugođaj samo uz veću bezbedost. "Lunicikl" je unapređena verzija monocikla koji nema sedište ali ima poboljšane delove koji olakšavaju održavanje ravnoteže i omogućuju veću sigurnost tokom vožnje.

Ranije su bili potrebni meseci da bi se naučila vožnja ovakve avanturističke sprave, ali sada je to moguće uraditi brže i bez padanja. Prednost ovog alternativnog prevoznog sredstva je u tome što se tokom vožnje stoji, pa nije potrebno usklađivati ravnotežu u novom položaju tela. Balansiranje je olakšano jer nema sedišta, tako da je vožnja jednostavnija i udobnija.

Poboljšani ovalni točak na luniciklu rešava problem "mrtvih tačaka", položaja kada su pedale postavljene gore i dole, što je najgori ugao pod kojim se one mogu naći. Stabilizaciji nogu doprinose i pedale koje su drugačije opremljene nego na tradicionalnom monociklu, pa je bezbednije voziti se na ovom interesantnom točku.

Ukoliko želite da naučite vožnju monocikla, izdvojite 180 dolara iz svog budžeta i priuštite sebi ovo zadovoljstvo i novi način zabave.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: inventorspot.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • nitro cirkus

    9. novembar 2014 | 20:26

    klinac u komsiluku par dana pokusavao da vozi cirkuski moniocikl, pao, slomio obe ruke i vilicu. Tako da ako vam deca imaju ovo, brener u ruke i secite u komade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA