KAKVA TRANSFORMACIJA: Ovako izgleda čovek posle pet meseci u divljini! (FOTO) (VIDEO)

Planinar je smršao skoro 15 kilograma prešavši put od 3.200 kilometara, iako se tokom putovanja hranio namirnicima koje su održavale njegovu energiju i čuvale ga od iscrpljenosti

  • 3

Američki marinac Gari Sizer proveo je 5 meseci u divljini kako bi dokumentovao lepote netaknute prirode. Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti više od čari prirode, jeste neverovatna transformacija njegovog tela.

Osim velike i zapuštene brade, ovom avanturisti se izuzetno promenilo i telo jer je smršao skoro 15 kilograma zbog pređenih 3200 kilometara. Pored velikih distanci koje je prelazio, na njegovu težinu i izgled uticala je i kontrolisana ishrana koja je trebalo da mu pruži dovoljno energije nasuprot iscrpljenosti.

On je dao otkaz kako bi se posvetio ovom projektu, a krenuo je na svoje uzbudljivo putovanje 4. maja iz Džordžije i 9. oktobra stigao do Mejna, prešavši dnevno po 20 kilometara.

- Nemojte se zavarati mojim lošim izgledom na ovim fotografijama. Njih sam namerno izabrao da bih postigao što bolji kontrast. Većinu vremena bio sam sretan 99 odsto - napisao je ispod ovih slika.

- Često sam tokom dana jeo Snikers, Tviks, Nutelu i puter od kikirikija - dodao je on.

Ovaj avanturista planira da napiše knjigu o svojim utiscima i događajima koji su se dešavali tokom prethodnih 153 dana. Tokom putovanja, on je pisao blog "Gde je sledeće utočište" o svim svojim doživljajima sa putovanja.

Blog možete pogledati OVDE.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: mnn.com/ wheresthenextshelter.com )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA