OVAJ TATA JE CAR: Bolesnom sinu napravio tenk od invalidskih kolica (FOTO)

Ovaj hendikepirani dečak je izuzetno veselo i drago biće, voli muziku, ljude, slikarstvo i bojenje. Njegovi roditelji se trude da mu omoguće normalan život, jer vide da on u tome uživa

  • 8

Jedan očuh iz Kolorada je za svog sina sa cerebralnom paralizom i epilepsijom napravio maske za Noć veštica u potpunosti adaptirane njegovim invalidskim kolicima. Na ovaj način, omogućio mu je da uživa u ovom prazniku kao i svako drugo dete.

Ovaj divni očuh za svog posinka je napravio nekoliko maski koje se montiraju na invalidska kolica u kojima se dečačić nalazi. Upravo to što je prilagodio maske hendikepu učinilo je ovaj poduhvat još genijalnijim.

Očuh je objasnio da mu je za izradu ovih masaka potrebno između 15 i 30 sati, ali da mu to ne predstavlja problem.

- Moj sin ne može da komunicira sa drugim ljudima, ali se puno smeje, pa na osnovu toga znamo koji crtani ili knjigu voli. Mi se trudimo da ga stalno upoznajemo sa novim stvarima - objasnio je očuh ovog dečaka.

Takođe, očuh je pomenuo i dečakovog biološkog oca, koji je želeo da ga zadrži u kući, kako ne bi pohađao nastavu u školi.

- On voli školu i sve vezano za drugu decu. Hvala Bogu da je moja supruga dobila starateljstvo nad njim, inače bi ga očekivao jako dosadan život u kući - objasnio je on.

Decak sa cerebralnom paralizom Vatrogasna kola

Ovaj hendikepirani dečak je izuzetno veselo i drago biće, voli muziku, ljude, slikarstvo i bojenje. Njegovi roditelji se trude da mu omoguće normalan život, jer vide da on u tome uživa.

(Telegraf.rs / Izvor: boredpanda.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA