OVO SIGURNO NISTE VIDELI RANIJE: Mladić se pretvara u kljunara (VIDEO)

Mladi Rus je rastezao osam delova svog lica kako bi ga što više izdužio i postao ono što je "oduvek želeo da bude", odnosno kljunar čiji se duh nalazi u njegovom telu

  • 7

Jenija Bolotov (26) iz Rusije, fanatik zaluđen bodi-artom, ima još jednu čudnu opsesiju zbog koje je znatno promenio svoj fizički izgled. On se poslednjih 7 godina trudio da što više liči na kljunara, što ga je nateralo da uradi mnoge bizarne stvari svom licu i telu. Mnogi problemi u njegovom društvenom životu i usamljenost, primorali su ga da radi bolesne stvari.

Kako bi što više ličio na ovu životinju specifičnog izgleda, on je rastezao 8 delova svog lica kako bi ga što više izdužio i postao ono što je "oduvek želeo da bude". Pored dve rupe u nozdrvama i u ušima, on je stavljao posebne oble predmete kako bi mu se oblik usana i ustiju promenio.

- Ja sam sada kljunar, ali unutra se osećam kao ptica. Ti duhovi životinja su u meni i dolaze mi u snove - rekao je ovaj dečko jezivog izgleda.

On je rekao da se kao mali osećao kao da ne pripada ovom svetu. Bio je vrlo sramežljiv i tih. To ga je nateralo da uradi svoj prvi pirsing kada je imao 10 godina, dok je sa 19 počeo da širi svoje usne. Dužina njegove gornje usne je 33, dok je dužina donje neverovatnih 58 milimetara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA