POSTAO BOGATAŠ NA VELIKOM ODMORU: Zaradio 72 miliona dolara i postao najpopularniji u školi (FOTO) (VIDEO)

Tinejdžer milioner je jedan od najpopularnijih klinaca u školi, a svoje prijatelje često odvodi na večere naručujući skupa jela, kavijar od 400 dolara i sveži sok od jabuke

  • 10

Muhamed Islam (17) iz Kvinsa u Njujorku već je zaradio 72 miliona dolara, a sve to trgujući deonicama tokom velikog odmora. On je ovim isplativim poslom počeo da se bavi kada je imao samo devet godina.

Ovaj tinejdžer milioner je jedan od najpopularnijih klinaca u školi, a svoje prijatelje često odvodi na večere naručujući skupa jela, kavijar od 400 dolara i sveži sok od jabuke. Zahvaljujući svom uspehu već je iznajmio stan na Menhetnu i kupio novi BMW, ali još uvek nema dozvolu, pa priznaje da još nije imao prilike da uživa u pravoj vožnji u svom novom ljubimcu.

- Moj otac nije zaposlen i često mu pomažem, a to mi je i svojevrsni podsticaj. Ali, nije mu baš drago zbog onoga čime se bavim, a i majka je skeptična. Ipak, pomirili su se s tim da sam u nečemu dobar, pa ne vide problem u tome da nastavim da se bavim ovim stvarima - rekao je Islam o svojim roditeljima, koji su imigranti iz južne Azije, i još uvek ne dopuštaju sinu da se iseli iz zajedničkog stana.

- Šta pokreće svet? Novac. Ako novac ne teče, a firme ne funkcionišu, nema inovacija, nema proizvoda, nema investicija, nema rasta i nema radnih mesta - dodao je bogati tinejdžer.

Mladi Islam želi da postane milijarder do kraja 2015-e godine, naravno, to namerava da postigne u toku studiranja. Njegov najveći životni i poslovni uzor je 60-godišnji milijarder Pol Tjudor Džons, 108-i najbogatiji čovek u SAD-u.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nataša

    15. decembar 2014 | 15:12

    Svaka čast i neka mu se želje ostvare!

  • Banana man

    15. decembar 2014 | 13:57

    Svaka cast!

  • Radomir

    15. decembar 2014 | 18:32

    Kad pogledam neke kometare izgleda da ljudima sa prostora balkana usadjena mrznja i pusta ljubomora i zavidnost ako vide ili cuju da je neko srecan i bogat kakva bolest strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA