Čitale su knjige dok su imale orgazam. Pogledajte kako je to izgledalo (VIDEO)

Režiser Klejton Kubit je došao na ideju da angažuje striptizete i umetnice i pita ih da pokušaju da čitaju knjigu tokom orgazma

  • 9

U vreme kada mnogi od nas obrađuju, sređuju i predstavljaju sebe u najlepšem svetlu, iskreni momenti postali su prava retkost. Postajemo svesniji našeg ličnog brenda i zato pokušavamo da kontrolišemo kako on izgleda.

U svakom slučaju, ko bi želeo da svet vidi onu neprijatnu fotografiju u kojoj smo uhvaćeni dok kijamo ili izraz užasa na našem licu kada nas je uplašio jedan od prijatelja?

Taj pristup nije prihvatio režiser Klejton Kubit u svom viralnom serijalu "Histerična književnost".

- Danas svi imaju dobro uvežbanu pozu za selfi i društvene mreže. Mene je interesovalo kako mogu da napravim portret, a da osobi koja pozira bude nemoguće da održi svoj stav - objašnjava Kubit.

Tako je došao na ideju da angažuje striptizete i umetnice i pita ih da pokušaju da čitaju knjigu tokom orgazma. Mogle su da izaberu bilo koju sliku, ali nisu mogle da kontrolišu vibrator koji je izvodio svoju magiju ispod stola.

Kao što pretpostavljate, rezultat su zabavni snimci i intiman pogled na bitku između tela i uma, bez cenzure, besramno i 100 odsto iskreno.

(Telegraf.rs / Izvor: Sobadsogood.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA