Pokušao je da siluje devojku, evo šta mu se desilo kad ga je pronašao njen dečko!

Dobio je tačno ono što je tražio

Vilijam Metson (52) iz Južne Karoline ovako izgleda pošto je pre par dana pokušao da siluje devojku kojoj je upao u stan. Pre nego što je manijak uspeo da učini bilo šta, slučajno je naišao njen dečko. Posledice onog što mu je uradio vidite i sami na slici.

Dečko je prvo skinuo Metsona sa svoje devojke, zatim ga izudarao pesnicama po glavi, izvukao ga iz kuće, na travnjak, a tamo ga dodatno izudarao pesnicama i nogom u glavu.

Policija nije podnela prijavu protiv dečka, pošto je, kako su napisali u izveštaju, "delovao kako bi zaštitio žrtvu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Srbija

    3. januar 2015 | 13:49

    Kažu da u Srbiji ovo ne sme da se uradi,jer zakon štiti onoga ko krši zakon.Vidi ovako da ja ovo doživim i da se nađem u ovakvoj situaciji,ne da bi skotu polomio i ruke i noge nego bih ga toliko deformisao da ga ni rođena majka nebi poznala.Bolje ja u ćorku nego da on nastavi da siluje,pa i ćorka je za ljude.

  • Paja Patak

    3. januar 2015 | 12:15

    Bravo majstore! Ne sumnjam da bi kod nas bio decko uhapsen i osudjen zbog maltretiranja silovatelja,a doticni bi bio uslovno osudjen na 6 meseci kako bi mogao da uskoro ponovi to delo!

  • Apolitičan_lik

    3. januar 2015 | 12:10

    A kod nas bi u najboljem slučaju bio osuđen za remećenje javnog reda i mira, ili eventualno nanošenje teških telesnih povreda, a zavisno od toga kome je rod prebijeni, moglo bi se ići i do pokušaja ubistva ili terorističkog dela sa pokušajem destabilizacije vlade :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA