DA LI JE MOGUĆE? Bravo savetuje klinke kako da zadovolje momke! (FOTO)

- Nemoj se plašiti da ćeš mu povrediti penis. Dokle god ga ne stisneš suviše jako ili ga ne ogrebeš noktom - sve je okej. Najpre ga opipaj, a potom kreni lagano - objašnjava se u članku časopisa "Bravo".

  • 52
Reprint: Bravo Reprint: Bravo

Neverovatni saveti se pojavljuju sve više na medijima. Jadan od najnovijih osvanuo je u svetskom časopisu za mlade "Bravo" u kom se nalazi detaljno uputstvo o tome kako zadovoljiti muškarca.

- Nemoj se plašiti da ćeš mu povrediti penis. Dokle god ga ne stisneš suviše jako ili ga ne ogrebeš noktom - sve je okej. Najpre ga opipaj, a potom kreni lagano. Možeš ga nežno masirati šakom. Momci vole kad im poraste u tvojoj ruci. Uhvati ga dlanom i laganim pritiskom povlači gore-dole. To se može uraditi i ako je penis obrezan, tj. kad mu je kožica uklonjena. Budi sasvim nežna, a ukoliko si nesigurna, pitaj ga dopada li mu se to što radiš - piše u članku "Kako zadovoljiti momka!"

Reprint: Bravo Reprint: Bravo

Odeljak "Love & sex" u kom se nalaze ovi saveti sadrži i iskustvo petnaestogodišnje Sanje.

Reprint: Bravo Reprint: Bravo

- Najpre polako, a onda sve brže povlačim kožu penisa gore-dole. Ovo je tako jednostvano. On glasno uzdiše - prija mu? Uzdiše sve glasnije, jako je krut i odjednom - oooh! Izbacuje spermu. Opa! - kaže navodno Sanja.

Reprint: Bravo Reprint: Bravo

U nekoliko navrata smo pokušali da kontaktiramo redakciju časopisa "Bravo" kako bi od njih dobili objašnjenje, ali u tome nismo uspeli.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja

    10. februar 2015 | 18:16

    Pa klinci imaju telefone i internet, gledali su oni svasta pre ovog.

  • sponzor

    10. februar 2015 | 19:00

    sljedeci broj oral

  • RVLS

    10. februar 2015 | 18:06

    Zapad to je to. Samo urbano. Samo otkaceno. Nema veze sto su ljudi mozga bez .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA