OVAJ ČOVEK IMA NAJBOLJI POSAO NA SVETU: Morate da pročitate ovo da biste shvatili koliko mu je lepo

Velšanin Keni Džouns je zaposlen na ostrvu Ričarda Brensona, provodi život u ovom tropskom raju, a i sam je već milioner

  • 1
Umetnik Džejmi Harkins oslikava plaže Foto: Facebook/Jamie-Harkins-Artist

Velšanin Keni Džouns je generalni menadžer Neker ostrva koje je u vlasništvu milionera Ričarda Bransona.  Ovo predivno ostrvo posetile su mnoge poznate ličnosti poput Princeze od Velsa i Nelsona Mendele.

Keni Džouns je prvobitno hteo da bude instruktor surfovanja ali kasnije je na inicijativu njegovog sadašnjeg šefa, milionera Ričarda Bransona postao generalni menadžer ovog prelepog ostrva. Njegov posao je da vodi računa o ovom rajskom ostrvu - u prevodu da uživa u ovom raju 365 dana godišnje, osim kad ne poželi da ide na godišnji odmor.

Milijarder Ričard Brenson je bio njegov prvi učenik surfovanja na talasima, nakon čega mu je predložio da investiraju  u stvaranje jednog sportskog kompleksa. Budući da je to zahtevalo puno novca i odricanja on je uz pomoć Sir Bransona podigao veliki kredit i bio spreman na rizik i na mogućnost ogromnog fijaska.

- Raning Neker ostrvo je zadatak na kome morate da budete spremni da se suočite sa svim izazovima koji su pred vama - kaže Keli.

Foto: Facebook/Jamie-Harkins-Artist Foto: Facebook/Jamie-Harkins-Artist

Kombinacija i struktura gostiju na ovom ostrvu je prilično zahtevna i zaposleni ovde moraju da daju sve od sebe da se njihovi gosti osećaju kao kod svoje kuće i da za svoj novac imaju neograničen izvor zabave, uživanja i dobrog provoda. Cilj Kelija je da pošalje jasnu poruku gostima da im u ovom kompleksu svaki dan može biti čaroban.

Jedno noćenje u ovom luksuznom komleksu za one koji žele potpunu intimu i komfor  košta oko 40.000 dolara.

Za Kelija je ovaj posao neverovatan izazov, ali i izvor ogromnog bogatstva. Vrhunac posla po njemu je stavranje dobrog imidža, bez obzira da li je reč o neverovatnom venčanju, odmoru sa prijateljima ili privatnom užitku za dvoje.

Keli naglašava da mu nekad nedostaje Vels, gradska sredina i realni adrenalin. Tada pobegne sa ostrva i uživa u svim čarima gradskog života i ulične gužve. Kako i sam naglašava tehnologija je danas toliko napredovala da mu TV i Internet nadomeste sve ono što mu u tom trenutku nedostaje. A priznaćete na ovom osrtvu Vam ne može mnogo toga nedostajati.

( Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Rafet

    5. februar 2016 | 23:40

    Ja sam spreman da podjem da zivim na ovom ostrvu,imate li kontakt adresu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA