Smršala je 55 kilograma, ali sada ima još veći problem (VIDEO)

Devojka sa Novog Zelanda uspela je da skine kilograme koje je nabacila jer je bila "navučena" na brzu hranu. Ipak, ona sada ima novi problem - višak kože

  • 16

Novozelanđanka Elora Her (21) uspela je da smrša neverovatnih 55 kilograma, koje je dobila zbog višegodišnje zavisnosti od brze hrane. Ova devojka se prosto navukla na nezdravu ishranu nakon što joj je preminuo otac.

Ona je uspela da za dve godine skine višak kilograma. Zbog straha od dijabetesa i rane smrti, Elora se okrenula vežbanju i zdravoj ishrani

Ipak, iako je izgubila kilograme, ona sada ima nove probleme i to zbog viška kože. To utiče na njeno mentalno zdravlje.

Uprkos problemima koje ima, država ovoj devojci ne želi da plati operaciju kojom bi joj bio odstranjen višak kože. Zbog toga je ona pokrenula kampanju na Fejsbuku kako bi obavestila svoje pratioce, ali i javnost o problemima kroz koje prolazi.

Na razgovoru kod plastičnog hirurga njoj je rečeno da je savršen kandidat za tu vrstu operacije, ali i da nema sredstava za njeno obavljanje. U emotivnom pismu šefu bolnice i ministru zdravlja devojka je objasnila kroz kakav psihički i fizički bol svakodnevno prolazi.

- Rečeno mi je da će ova operacija promeniti moj život. Znam da hoće - napisala je u pismu u kojem se zapitala i zašto se, uprkos činjenici da Novozelanđani ubrzano postaju gojazni, ne mogu pronaći sredstva za operaciju za nekoga ko je učinio ono što se od njega tražilo i izgubio na težini.

Ona je bila debela i usamljena, a onda je napravila listu koja će vas oduševiti (FOTO)

Objasnila je i nelagodnost koju ima zbog "guranja kože u odeću svaki dan".

Nada se da će pismo dovesti do promene i preispitivanja slučaja. Ali njena sestra odlučila je da odmah reaguje i pokrenula je internet sajt za prikupljanje sredstava za operaciju koja prema procenama košta 25.000 dolara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • KojiMoj

    16. februar 2015 | 12:01

    Svo vreme nosi iste gaće...

  • Wq

    16. februar 2015 | 13:32

    Zao mi je devojke,nije ona kriva,mislim da bi joj trebalo pomoci. Zelim joj svu srecu u ostvarenju svog cilja

  • Boban

    16. februar 2015 | 12:09

    Znam da će biti "more" minusa. Ipak, radije bih umesto ovih pogledao Stanijine fotke. I pored toga što nije visoko obrazovana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA