EVO GDE PEDOFILI VREBAJU MALOLETNICE: Ovo NIKADA nemojte da radite kako ne biste bile u opasnosti!

Ono što se ne može ulepšati kod ove društvene mreže jeste istina. Za razliku od Fejsbuka, većina Instagram profila je javna, a mreža je napopularnija kod tinejdžerki koje svakodnevno objavljuju provokativne fotografije

  • 3

Instagram je pored Fejsbuka i Tvitera najkorišćenija aplikacija na skoro svakom mobilnom uređaju. Ona služi kako bi svoje fotografije podelili sa pratiocima, a uz pomoć raznih filtera moguće ih je poboljšati.

Međutim, ono što se ne može ulepšati kod ove društvene mreže jeste istina. Za razliku od Fejsbuka, većina Instagram profila je javna, a mreža je napopularnija kod tinejdžerki koje svakodnevno objavljuju provokativne fotografije.

Pored njih, ima i onih koji su nešto stariji, muškog pola i vole da gledaju te iste slike. Oni otvaraju lažne profile, kradu tuđe fotografije i onda vas "zaprate".

U pitanju su voajeri, predatori koji vrebaju i prate maloletnice, a uz sve to uživaju u javnom pornografskom sadržaju.

Jedna od grešaka koju prave tinejdžerke jeste odavanje svoje lokacije. Na taj način su u potpunosti dostupne čoveku koji samo čeka da one objave gde su.

Printskrin:Youtube/Kazam EU Printskrin:Youtube/Kazam EU

Takođe, veliki broj pedofila pribegava uceni u smislu da preti devojčicama da će slike pokazati roditeljima ukoliko im ne pošalju još neku "golu" fotografiju.

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ...

    2. mart 2015 | 23:09

    Imam 16 godina i imam instagram vec godinu ipo(koji je zakljucan). Imam 115 pratilaca vec pet,sest meseci i to su, sve do jedne, osobe koje znam i sa kojima komuniciram. Dok pratim takodje te osobe, ali kao i svi drugi neke poznate licnosti.. E sad problem je sto je taj broj pratilaca u drustvu danasnjih tinejdzera tesko prihvatljiv. I moram priznati da sam se razocarala kada sam videla reakciju moje drugarice koja je usla na moj instagram i videla veliki broj zahteva koje ja nisam prihvatila.. Za nju je bilo neprihvatljivo da neko ne prihvati te zahteve, jer boze moj ko ne zeli da ima sto veci broj pratilaca?? Takodje, imam drugaricu koja je u stanju da postavlja slike i da mi svakog sata javlja kakvo joj je stanje sa lajkovima! Ne znam, meni to saznanje da te prate nepoznate osobe zvuci jezivo, jer ko zna sta moze da proizadje iz svega toga i ko se sve krije iza tih profila...

  • ___

    2. mart 2015 | 21:54

    Zato ne treba posedovati takvo nesto.

  • Cedo RS Krajina-Knin

    4. mart 2015 | 19:41

    A sta je to Instagram?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA