PSIHOPATA: Zalepio ženi vaginu superlepkom zato što ga je varala!

Žena je kasnije pokušala da otkloni lepak, ali je sada osakaćena za ceo život. Pretrpela je strašne bolove i nikad neće moći da ima seksualne odnose

  • 8

Ljubomorni suprug je mislio da je njegova žena imala ljubavnu aferu sa drugim muškarcem pa je odlučio da joj se osveti na jedan zaista butalan način. On je mislio da njegova žena (40) imala tajnu vezu sa rođakom, pa je odlučio da joj zalepi vaginu superlepkom.

SUROVO: Ženu zalepili superlepkom za wc-šolju (VIDEO)

Incident se dogodio u Južnoj Africi kada je sumnjičavi muškarac zaključao suprugu u sobu i prisilio je da se skine naga. On je sve vreme pretio da će joj odseći glavu mačetom. Ranije je suprug (45) iz pakla pokušao da joj odseče ruku.

- Naredio mi je da legnem dole i da raširim noge a onda je uzeo superlepak i stavio u vaginu. Suze su tekle niz moje lice i molila sam da prestane, ali nije ga bilo briga. Ne znam kako to može da uradi muškarac svojoj voljenoj ženi - rekla je nesrećna žena.

Žena je kasnije pokušala da otkloni lepak sa svoje vagine, ali je sada osakaćena za ceo život. Pretrpela je strašne bolove i nikad neće moći više da ima seksualne odnose.

- Želim da ga tužim ali on je pobegao i niko ga nije video od incidenta. Uplašena sam da bi mogao da se vrati u nekom trenutku i da mi odrubi glavu - dodala je ona.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • sele

    27. mart 2015 | 22:08

    zalepila mi ja njemu onu stvar i dupe super lepkom da nemoze ni da pisa monstrum jedan bolesni

  • топлистанадреалиста

    27. mart 2015 | 20:13

    Xaxaxaxaxa, прочитаx наслов и прва помисао је била да није неки "земљак". :)

  • srbenda

    28. mart 2015 | 11:37

    Pa ako ga je varala,onda je covek u pravu sto je to uradio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA