UMRO ČOVEK KOJI JE IZMISLIO NAJVEĆU GLUPOST NA SVETU: Ono što je on uradio bilo je NEZAMISLIVO!

On se odlučio na ovakav potez jer je shvatio da je ljudima previše dosadno u životu i da su svakodnevno opterećeni različitim problemima. Takođe, mnogi njegovi prijatelji su se žalili na svoje ljubimce, pa je želeo da im podari savršenog

  • 6

Gari Dal je rođen 1936. godine u Americi, a preminuo je na današnji dan ove godine. Bio je poznati kreativni direktor, vlasnik reklamne agencije i kreator proizvoda kamena-ljubimca!

Kamen-ljubimac (Pet Rock)  je proizvod koji je 1975. godine izmislio Gari Dal u svom pokušaju da postane jedan od najbogatijih ljudi. U tome je i uspeo!

On je došao na ideju da najobičniji kamen, koji možete naći bilo gde na ulici, zapakuje u kutijicu i prodaje ga kao ljubimca. Vlasnici bi mogli da uživaju u vremenu provedenom sa njim, da ga maze, čuvaju, kupaju i sve ostalo što rade sa svojim živim ljubimcima.

On se odlučio na ovakav potez jer je shvatio da je ljudima previše dosadno u životu i da su svakodnevno opterećeni različitim problemima. Takođe, mnogi njegovi prijatelji su se žalili na svoje ljubimce, pa je želeo da im podari savršenog.

Foto: Wikimedia/Hempdiddy Foto: Wikimedia/Hempdiddy

- Ja imam kamen-ljubimca, jer isto ko i drugi ljudi imam bezbroj dosadnih i napornih trenutaka u životu. Na ovaj način imam priliku da odlutam negde van toga, baš uz pomoć ovog ljubimca - objasnio je Gari.

On je preminuo u svojoj 78-oj godini.

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • IceJomler

    1. april 2015 | 19:50

    Svaka roba ima svoga kupca! Svaka mu čast! RIP!

  • Gandra

    1. april 2015 | 21:37

    Mozemo da polemisemo da li je glupost ili ne, ali sa koje god strane da pogledate, meni licno nema razlike dati pare na ovo ili na performans Marine A. Samo je stvar u uglu gledanja. Neko ko je nasao neki mir i svoj tren u ovome svakako misli da nije najveca glupost. Sa aspekta dekice - postovanje, napravio je posao i verovatno proziveo mnogo bolji zivot, nego ja "pametan".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA