FESTIVAL PENISA: Ovako Japanci slave muškost! (FOTO) (VIDEO)

U pitanju je tradicionalna manifestacija koja datira još iz 16. veka. U to doba prostitutke su krenule da se masovno okupljaju oko gigantske statue penisa, kako bi mu se, kao nekoj vrsti božanstva, molile da ih zaštiti od polno prenosivih bolesti

  • 14

Svake prve nedelje aprila građani Kavasakija u Japanu prave veliku paradu u čast muškog polnog organa. Tada se na ulicama ovog grada mogu naći penisi raznih veličina i boja.

Penisi u vidu raznih ilustracija, slatkiša, povrća, dekoracija reflektuju izgled ovog jedinstvenog festivala u svezu pod nazivom "Kanamara Matsuri", odnosno "Festival čeličnog penisa".

U pitanju je tradicionalna manifestacija koja datira još iz 16. veka. U to doba prostitutke su krenule da se masovno okupljaju oko gigantske statue penisa, kako bi mu se, kao nekoj vrsti božanstva, molile da ih zaštiti od polno prenosivih bolesti.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Takođe, kako legenda kaže, nekada je živela opasna demonka, u vidu zubate vagine, skrivene u vagini neveste. Ova zla “vagina dentata” je prve bračne noći kastrirala mladiće.

Zato su mlade Japanke tražile od jednog kovača na glasu da im od najtvrđeg čelika iskuje ogroman ružičasti penis koji će jedini imati moć da savlada ovu užasnu vaginu.

Danas je Festival čeličnog penisa samo jedna vesela prolećna turistička atrakcija, tokom koje možete kupiti suvenire u obliku falusa, jahati na ogromnom drvenom udu, polizati penis-sladoled ili penis-lizalicu.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Festival je počeo da se održava 1977. godine i bio je vrlo mali. Međutim, iz godine u godinu se sve više širio i za njega se sada zna u celom svetu i postao je prava turistička atrakcija. Sav dobrovoljni prihod koji se sakupi tokom festivala ide na istraživanje side.

(Telegraf.rs/ Izvor: timetravelturtle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Acko

    6. april 2015 | 14:10

    ..od'sveg voća i povrća..,najviše volim vaginu..!

  • Juga

    6. april 2015 | 07:55

    Sve sve,ali u Japanu ovooo?

  • Aleksandar

    5. april 2015 | 23:07

    Festival.....ova slika sa uzadima i ovolikom masom...podseca ko razapinjanje Hrista na krst. :D dobro nek se ljudi odmore...mada ne zaboravite...JAPANCI IMAJU JEDAN NERADNI DAN, PA I TADA RADE... hehehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA