KAO PORCELANSKA LUTKA: Ova devojka (15) je imala brojne plastične operacije SAMO DA BI VRATILA DEČKA!

Li Hi Danae iz centralne kineske provincije Henan ima 400.000 pratilaca na društvenoj mreži Viebo, a čak 24.000 lajkova na jednom komentaru na portalu Tencent. Dok su neki šokirani njenim izgledom, neki pišu da je "prelepa da se gleda"

  • 12

Uznemirujuće fotografije devojke (15) koja je imala nekoliko velikih plastičnih operacija kako bi vratila bivšeg dečka kruže kineskim društvenim medijima.

Li Hi Danae iz centralne kineske provincije Henan ima 400.000 pratilaca na društvenoj mreži Viebo, a čak 24.000 lajkova na jednom komentaru na portalu Tencent.

Dok su se neki šokirali, neki pišu da je "prelepa da se gleda", piše Šangaj list. Deo njenih sledbenika ne veruje da su fotografije verodostojne i misle da je sve delo Fotošopa.

Neki je nazivaju "zmijskim duhom", aludirajući na jednu od najpopularnijih kineskih legendi o bledoj koži.

Plastične operacije sve su popularnije u Kini, naročito operacije kapaka i nosa.

Foto:Weibo/Danae Foto:Weibo/Danae

Žene se podvrgavaju operacijama kako bi njihova vilica bila uža, a njihova lica više u obliku slova V, što se u Kini smatra znakom lepote. To su jako invazivne procedure jer se oblik lica menja struganjem kostiju jagodica, vilice i brade.

Prošle godine veliki broj Kineskinja putovalo je u Južnu Koreju kako bi išle na plastične operacije, a neke od njih su toliko izmenile svoj lični izgled da su bolnice izdavale sertifikate koji su potvrđivali njihov identitet i lični broj kako bi mogle da se vrate u Kinu.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Suza

    13. april 2015 | 19:40

    Plasticne operacije postaju sve jezivije. Samo se pitam ko je mogao ovako da unakazi dete?

  • Marta<3

    13. april 2015 | 19:06

    OMG ova nije normalna ima 15 godina...

  • Voda

    13. april 2015 | 21:38

    Sta je tuznije...ova mala sto se unakazila, roditelji koji su to ocigledno dozvolili ili ovih 400.000 pratilaca...pitam se,pitam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA