HIT: Naučnici mislili da su im se javili vanzemaljci, a u stvari...

Ovi zvukovi su se stalno dovodili u pitanje i smatralo se da je u pitanju originalna poruka koja dolazi iz svemira, jer upravo tako izgledaju i zvuče signali van naše galaksije koje po pretpostavkama proizvode vanzemaljci

  • 4

Često se dešava da ljudi od zvukova koje čuju u svojoj okolini pomisle da su strani i da ne dolaze sa ove planete. Međutim, uglavnom se varaju što dokazuje i ovaj slučaj.

PUTINA SAVETUJU VANZEMALJCI: Britanski političar otkriva glavnog krivca za rat u Ukrajini?!

Naime, naučnici su bili zbunjeni kada su čuli intezivne i kratke, "peritons" zvuke za koje su mislili da dolaze iz svemira. Nažalost, u pitanju je bila mikrotalasna rerna!

Oni su otkrili da takozvani "peritons" zvuci nastaju kada su vrata mikrotalasne i teleskop postavljeni pod određenim uglom.

Ovi zvukovi su se stalno dovodili u pitanje i smatralo se da je u pitanju originalna poruka koja dolazi iz svemira, jer upravo tako izgledaju i zvuče signali van naše galaksije koje po pretpostavkama proizvode vanzemaljci.

Naravno, nakon ovog otkrića, sve takve pretpostavke su odbačene.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ▶zeMunKa◀

    15. april 2015 | 22:55

    Zvuk u svemiru?

  • Petar Arsenijević

    16. april 2015 | 17:34

    Ovo je vrlo, vrlo stari dogadjaj i sve se odigralo šezdesetih...dakle, nije ništa novo. Današnji radio teleskopi su daleko moćniji.

  • mirko

    18. april 2015 | 00:34

    Mikrotalasni van zemaljci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA