SEKS SKANDAL U ŠKOLI: Optužili su devojčicu da nosi "provokativnu" haljinu, evo šta im je ona rekla! (FOTO)

Loren Vigins (17) iz Kanade rešila je da se suprotstavi upravi škole, jer je zbog haljine koju je obukla završila na kaznenoj nastavi

  • 17

Loren Vigins (17) kažnjena je u sopstvenoj školi zato što je nosila "veoma seksipilnu haljinu" koja seksualno ometa muškarce, smatra uprava škole Nju Brunsvik u Kanadi.

Izbacili su je s maturske večeri jer joj je haljina previše seksi! Šta vi mislite? (FOTO)

Međutim, ona je u emotivnom pismu rešila da se suprotstavi školi i upravi, navodeći da podržavaju diskriminaciju prema ženama. Loren je zbog ovog incidenta morala da prisustvuje kaznenoj nastavi.

- Danas sam dobila kaznenu nastavu zato što se odeća koju nosim smatra neprikladnom i njome "seksualno ometam muškarce" u školi. Dosta je bilo. Umorna sam od nejednakih standarda koje važe za žene - napisala je ova mlada devojka na svom Fejsbuk profilu.

- Ukoliko stvarno smatrate da će muškarci u školi biti ometani zbog toga što su mi leđa i ramena gola, onda oni treba da se nauče samokontroli. Škole su namenjene da adolescente uče kako da komuniciraju i razvijaju veze sa drugim ljudima, kao i da uče sami o sebi i šta žele da postanu jednog dana - dodala je Loren.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Roditelji ove mlade devojke je podržavaju u njenoj odluci da se suprotstavi upravi škole. 

- Video sam šta si obukla jutros i ja u tome ne vidim ništa provokativno - napisao je otac ove mlade devojke, Pol Vigins, na Fejsbuku.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vukasin

    15. maj 2015 | 12:12

    Ako ih ovo izaziva i ne mogu da se kontrolisu, cisto me zanima sta bi bilo kada bi dosli kod nas da vide kako se nama oblace tinejdzerke

  • buba

    15. maj 2015 | 12:14

    kako se nase devojke oblace u skli ova je zakopcana do grlaaaa

  • M

    15. maj 2015 | 14:45

    Ti seksualno ometeni muskarci bi trebalo da se malo nauce samokontroli ili da nadju devojke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA