ZA DOBRO JUTRO: Pala je u očaj kada joj je pas nestao. Njihov ponovni susret ĆE VAS RASTOPITI (VIDEO)

Njena porodica nije čekala ni časa već se odmah "bacila" u potragu i okačila oglase na Fejsbuku koji su, na svu sreću, pomogli

  • 4

Dobro jutro! Gubitak ljubimca je ravan gubitku nekog člana porodice i nanosi veliku bol, patnju i tugu. Ostaje prazno mesto u srcu koje teško da može bilo ko da ispuni. Upravo to se desilo ovoj ženi, po imenu Gran, koja je pomislila da je izgubila svog psa.

ZA DOBRO JUTRO: Ovaj kengur je oduševio mnoge jer svira gitaru kao prava rok zvezda (VIDEO)

Njena porodica nije čekala ni časa već se odmah "bacila" u potragu i okačila oglase na Fejsbuku koji su, na svu sreću, pomogli.

Kuče je pronađeno posle nekoliko nedelja, a onda je porodica rešila da iznenadi Gran.

Njihov susret je bio više nego dirljiv, a na Graninom licu se videla velika radost i sreća što je njena najbolja prijateljica pronađena.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • milica bito

    12. jun 2015 | 08:21

    Tu srecu oseca samo onaj koji ima Psa i svu paznju i ljubav koju on pruza

  • buba

    12. jun 2015 | 10:09

    pre tri godine mi je uginuo moj pas kog sam imala 16 godina...to ne moze se opisati ta bol koja traje i dan danas...i sad placem i neznam sta bi dala za samo jos jedan dan sa njime.....imam ja i decu i unuke...ali ta ljubav prema njemu..tu ljubav koju je on pruzao...a bio je pit bul....neopisano....

  • Viktorija Naličić

    12. jun 2015 | 19:28

    Ljubav <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA