Lekar ručno istiskivao devojci SILIKON IZ ZADNJICE. Pogledajte šta joj je iscurelo! (VIDEO)

Da li možete da izdržite do kraja snimka?

  • 6

Ovaj snimak je dokaz da nestručno izvedene estetske operacije i ilegalne supstance pacijentima mogu napraviti više štete nego koristi. Doktor Ajman Šain je pacijentkinji iz zadnjice ručno morao da istisne ilegalni silikon koji joj je neko nestručan ubrizgao u pozadinu.

Tokom užasnog snimka koji traje gotovo tri minuta, doktor je objasnio kako se ilegalni silikon u ovom slučaju pretvorio u ulje, dok je pravi silikon vrlo gusta.

OPASNI SILIKONI: Evo kako doktori mogu da vas unakaze povećanjem grudi! (FOTO)

- Pod rukom osećam kao da diram vreću punu kamenja - rekao je doktor i pojasnio kako na ilegalnu stvar, koja inače služi za podmazivanje, telo reaguje tako što stvara obrambeno tkivo i pod kožom nastaju vrlo tvrda zadebljanja.

Svi koji ubuduće žele da urade neki estetski zahvat, neka obrate pažnju na ovaj video, kako bi shvatili koliko je važno ići samo kod licenciranih lekara.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Fiona

    13. jun 2015 | 22:20

    Majka priroda je zakon!Ako već treba da nešto poboljšamo na sebi,to je UM.Ako se toga držimo,nema greške ni od ega,ni od hirurga,koji prividno vraćaju samopouzdanje.Izgubili smo suštininu u pokušaju da budemo NEKO DRUGI.

  • GROM

    13. jun 2015 | 00:21

    e sto mi je zaooooo

  • Neko

    13. jun 2015 | 21:04

    Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA