IMA 51 GODINU, SPAVA NA ULICI I JEDVA PREŽIVLJAVA: A zbog OVOGA je postao internet senzacija (VIDEO)

Donald Gould sa Floride je beskućnik šest godina, a nije očekivao da će jedan njegov potez privući toliku pažnju ljudi na internetu

  • 2

Beskućnik Donal Gould postao je prava internet senzancija, nakon što ga je slučajna prolaznica snimila kako svira klavir na ulici.

OVAJ KLINAC JE RASPLAKAO SVET: Zamolio je mamu da kupi beskućniku večeru, evo kako je ona reagovala

Donald svakodnevnu u Sarasoti na Floridi svira klavir na ulici kako bi sakupio dovoljno novca da sebi makar priušti hranu. Za samo dva dana video-snimak kako Donald na ulici svira klavir pogledalo je više od dva miliona ljudi.

51-godišnji Donald služio je u američkoj vojsci gde je svirao klarinet i sa simfonijskim bendom proputovao je svet. Nakon toga upisao je studije na Spring Arbor Univerzitetu gde je želeo da završi muzički smer i postane profesor. Donald se pohvalio da može da svira sve instrumente, od pikola do tube.

Nažalost nije završio koledž jer nije imao dovoljno novca da plati studije. Nakon toga, radio je raznorazne poslove, oženio se i dobio sina.

Međutim, 1998. godine, Gouldova žena je iznenadno umrla, pa je on oboleo od depresije, počeo je da se drogira, a ubrzo je zbog toga izgubio starateljstvo nad sinom.

Donald je beskućnik šest godina, a nije očekivao da će njegovo sviranje na ulici privući toliko pažnju.

Dobra stvar u celoj priči o pijanisti beskućniku je to što mu je lokalni bar u Sarasoti ponudio probni posao pijaniste.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja

    2. jul 2015 | 18:29

    Ok....svaka cast,ali ovo sto on svira,to sviraju deca u drugom razredu nize muzicke skole...drugim recima,ne znam po cemu je ovo senzacija...samo sato sto je covek beskucnik...ja reko kad pustim sad kad krene da plete covek,kao onaj iz filma pijanista :-D

  • goga

    3. jul 2015 | 06:39

    Isti utisak imam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA