ONA PRODAJE FETUSE: Cena se kreće i do 100 evra, a evo kako to izvodi! (VIDEO)

Nukatola je objasnila da oni koriste metode koje navode ženu da se ponaša skoro kao da se porađa. Tada se uklanja ceo, netaknut fetus iz tela žene i takav pobačaj u SAD je ilegalan

  • 1

Debora Nukatola je doktorka Planed Parenthuda, organizacije koja specijalizovana za pobačaje, koja je tajno snimljena kako razgovara o prodaji fetusa. Sa njom su se prošle godine susreli glumci kako bi razgovarali o kupovini.

Nije videla da čita, a onda su joj lekari u mozgu našli nešto što ima zube i nokte! (VIDEO)

Ona je na jednom ručku u Kaliforniji objasnila kako se u organizaciji gde ona radi koriste tehnike koje ne štete fetusu. Cena se kretala od 30 do 100 evra.

Nukatola je objasnila da oni koriste metode koje navode ženu da se ponaša skoro kao da se porađa. Tada se uklanja ceo, netaknut fetus iz tela žene i takav pobačaj u SAD je ilegalan.

- Puno ljudi želi jetru. Zbog toga ginekolozi pobačaje izvode ultrazvukom kako bi tačno znali gde da stave klješta kojima izvlače fetus kako ne bi oštetili organe koji kupci žele - rekla je Debora.

- Vrlo smo precizni i uspešni u očuvanju srca, pluća i jetre. Doktori ih mogu izvaditi netaknute. Čak se može izvaditi i cela glava - dodala je ona.

Ovakva prodaja u medicinske svrhe nije zabranjena ali je zabranjeno da se profitira na njenoj prodaji. Takođe, zabranjeno je ubijati ljudski fetus kako bi se kasnije mogli prodati njegovi delovi.

- Pobačaj delimičnim porodom je federalni zločin. Kažnjava se kaznom do dve godine zatvora i/ili kaznom od 250.000 dolara. Svaki fetus koji je ceo izvađen tokom pobačaja smatra se živorođenim i svaka druga akcija koja se preduzela da bi se on ili ona ubio je ubistvo - piše u američkom zakonu.

(Telegraf.rs  / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA