KAKVA TEORIJA ZAVERE: Pluton ne postoji, fotografije su PREVARA!

Šta to NASA pokušava za podmetne ili zataška navodnim snimcima Plutona?

  • 17

Prve fotografije Plutona snimljene NASA sondama "New Horizons" bile su previše fantastične da se neki pametnjakovići ubrzo ne bi umešali da nam "razbiju iluzije".

VELIČANSTVENE FOTOGRAFIJE: Letelica Nju horajzons stigla do Plutona, nakon 10 godina putovanja (FOTO) (VIDEO)

Evo, objavljene su i prve teorije o tome, ko, na koji način i zašto manipuliše ovim snimcima i time sve nas prave "ovcama".

Nije mnogo vremena bilo potrebno da se pametnjakovići sa svih strana pojave i pojasne nam "plutonske budalaštine".

- Ovo je najobičnije vređanje inteligencije. Sve ovo verovatno je snimljeno u nekom studiju u Burbanku - govori autor videa koji se pojavio na Jutjub i u kojem se "dokazuje" da su fotografije lažne.

Čime on to pokušava da potkrepi?

Foto: NASA Foto: NASA

Navodno, iz sopstvenog dvorišta teleskopom on vidi Jupiter koji je udaljeniji od Zemlje nego što NASA vidi Pluton koji je bliži.

UŽASNA TAJNA AMERIKE: Za dve godine MISTERIOZNO umrlo 74 radnika NASA, da li su videli NEŠTO ŠTO NISU SMELI? (FOTO)

Autor videa tvrdi da su sve to gluposti i da s pameti veze nema, ali i da je zabavno gledati NASA mudrijaše kako se znoje pokušavajući u sedam i po minuta da obrazlože svoje "budalaste teorije".

Neki od onih koji negoduju povodom čitave stvari idu i korak dalje i tvrde da je Pluton - hologram.

- Pluton? Samo se vi zabavljajte s ovom lažnom CGI fotkom. Ovo je najveća laž u istoriji! Probudite se! Naivni ste, šteta što su sve NASA-ine misije podvala! Ne verujte hologramima... - samo su neki od komentara brojnih korisnika Tvitera.

Foto: NASA Foto: NASA

Svi su oni ništavni za čoveka koji tvrdi da ima neoborive dokaze da je čitava stvar notorna glupost. On kaže da Pluton zapravo ne postoji i da su sve te priče smislili i podmetnuli - iluminati.

DANAS JE JEDAN OD NAJVAŽNIJIH DANA U ISTORIJI ČOVEKA: Ova neverovatna slika je dokaz za to!

- Osnove. Bilo koje nebesko telo koje ne možete sa Zemlje videti teleskopom je lažno. Samo ova činjenica dokazuje da je Pluton izum iluminata. Iluminati su koristili NASA-u i sovjetsku svemirsku agenciju kako bi serijski proizvodili podvale kao što je ova s Plutonom - kaže "TruthIsNeverTooHorrible" koristeći ono što on kaže da je nepobitna logika..

Najbolje za kraj! Postoje i oni koji veruju da je NASA stvarno snimila "sporne" fotografije, ali da se radi o velikom pokušaju zataškavanja koji su oni, naravno, raskrinkali.

Naime, NASA jeste snimila fotke, ali pokušali su prikriti pravu istinu - na Plutonu su otkrivene vanzemaljske građevine.

(Telegraf.rs/Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Crnogorac

    16. jul 2015 | 22:22

    Sve su prilike da mi pojma nemamo sta se dešava van planete Zemlje...

  • Dragan

    16. jul 2015 | 23:21

    Za Crnogorce verujem da neznaju sta se desava ni u njihovim dvoristima. Jer ustaju "RANO U 12" a lezu "KASNO u 21"...... Sto se tice pametnjakovica kad upecas jednom nekoga u lazi.... laz nadjes tamo i gde je nema !

  • Miso

    17. jul 2015 | 01:04

    Ponekad je i laž bobra da saznas istinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA