OSTAĆETE BEZ REČI: Oni su prošli kolima kroz tornado i šta mislite, da li su preživeli? (VIDEO)

Snimak je napravljen kamerom iz automobila koji se kretao iza kola koje je odneo tornado

  • 3

Tajfun Soundelor koji je ove nedelje pogodio Kinu i Tajvan je zvanično proglašen za najjaču oluju ove godine, a na snimku koji nam stiže sa Tajvana vidi se stravičan prizor kada je tornado formiran tokom oluje u trenutku odneo automobil.

Uleteo u tornado da bi napravio vrhunski selfi (FOTO) (VIDEO)

Snimak je napravljen kamerom iz automobila koji se kretao iza kola koje je odneo tornado. Kako izgleda na snimku, jedna osoba je nakon udara tornada ispala iz automobila.

Oluja je ranije izazvala nestanak struje za više od tri miliona domaćinstava na Tajvanu, a ulice su bile prepune oborenog drveća.

Povređena je najmanje 101 osoba. Prema meteorološkim podacima, udari vetra u zoni pogođenoj tajfunom dostizali su u pojedinim trenucima 162 kilometra na sat.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dr.mr

    14. avgust 2015 | 21:23

    Stize zlo koje je prepricavano godinama da ce se to desiti,pricam u opsteno ne mislim samo na ovaj tornado. Ostace na ovoj zemlji malo ljudi,samo ne znam ko manje veran ili vise veran bogu,bolje je da smo malo vise verni ako tako gledamo.Treba biti covek,a ne samo kao verujem i to je to.Treba u zivotu ciniti dobra dela da bi opstali na ovoj planeti.Trebamo biti dobre duse ,poštovati jedan drugog i pokusati da opstanemo od ove vise sile..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA