(INFOGRAFIKA) Ovoliko koštaju troškovi života u državama širom sveta. Među najjeftinijima je i jedna sa Balkana!

Sigurno ste nekada razmišljali da se preselite u neku drugu državu. Ukoliko još uvek mislite o tome, predstavljamo vam koje su države najjeftinije a koje najskuplje za život

  • 33

Znamo da je život skup, pogotovo u obećanim zemljama Zapada ka kojima hrle migranti tražeći bolji život. Najskuplje je, dakako u Švajcarskoj, što je opštepoznata stvar. Ali, koliko košta život širom sveta, u svakoj državi ponaosob?

OVIH 10 DRŽAVA NEĆE PREŽIVETI NAREDNIH 20 GODINA? Evo da li su Srbija, Hrvatska i BiH među njima!

"Movehub", međunarodna kompanija koja olakšava selidbe u inostranstvo, napravila je neverovatnu infografiku na kojem se vidi koja su najjeftinija, a koja najskuplja mesta za život na celom svetu.

Na listi najjeftinijih zemalja za život se nalazi i jedna država Balkana. Po njihovim istraživanjima, najjeftiniji troškovi života su u Indiji, Nepalu, Pakistanu i Tunisu.

Pogledajte infografiku i vidite gde se nalazi Srbija:

Foto: movehub.com Foto: movehub.com

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • CZV

    31. avgust 2015 | 22:05

    Svajcarska, naravno najskuplja. A Zürich najskuplji grad na svetu takodje. Ali ja se ne zalim. Jeste da nam naplacuju sve, jos malo i vazduh, ali ipak i ostane za dobar zivot i da mozes sebi i porodici priustiti sve kao i pomoci svoje najblize. I hvala bogu na tome. Meni je ovde super. Ko hoce da radi, ima posla. A ovi sto kukaju kako je ovde tesko itd... Lazu sami sebe, ili su teski neradnici koji zive od socijale ili povremeno od stemplanja. Ko hoce da radi, ovde moze da zaradi jos kako. A pogotovo kada i muz i zena rade. Uglavnom, i da je tesko, bolje je milion puta nego u Srbiji. I svako ko ima sansu da pobegne iz Srbije neka to uradi i neka ga sreca prati. Ja sam pobegao pre 4 godine i svaki dan se zahvalim bogu sto mi je takvo nesto omogucio, na vreme, dok sam mlad. Radim kao konj, ali sam i placen. Dok sam u BG radio za 250 eura i provlacio se kroz zivot. Pozz i svako dobro i puno srece svakome ko pokusa da ode iz Srbije. A takodje sve najbolje i onima koji ostaju uz nadu da ce jednom doci bolji dani.

  • Vlada

    31. avgust 2015 | 21:27

    Norveska koliko ti da toliko ti i oduzme. Cak ti trebaju zivci i psiha velika da izdrzis ono vreme najgore na svetu. Da iman deset zivota mozda bi iso jedan da zrtvujem u norvesku. Plus ako viknete na dete ili dete place ostacete bez njega. Strasno

  • ...

    31. avgust 2015 | 22:11

    Dodji u Kanadu pa da placemo zajedno... Ovde samo jos porez na dugacke gace nisu uveli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA