O OVOM SRBINU PRIČA CEO SVET: Izmislio brus za povećanje ženskih grudi! (FOTO)

Nakon što je njegova devojka rekla da bi volela da ima veće grudi, počeo je da istražuje alternative operaciji grudi

  • 19

Milan Milić (30) iz Lazarevca je izumitelj vibrirajućeg grudnjaka koji može da poveća ženske grudi za jedan broj bez operacija i trenutno se testira u Americi.

Šta treba da znate ako imate male grudi?

Njegov grudnjak, ukoliko prođe ozbiljna i stroga testiranja, mogao bi mnogim ženama da pomogne da imaju veći dekolte bez odlaska pod nož. Milan tvrdi da njegov izum povećava grudi i čini ih ''živahnijima'' i približava jednu drugoj za samo nedelju dana.

Nakon što je njegova devojka rekla da bi volela da ima veće grudi, počeo je da istražuje alternativne operacije grudi. Mesecima je proučavao to, pre nego što je napravio prototip. Svoj izum, koji je nazvao E bra, odneo u SAD na testiranje.

Na nekoliko žena u Evropi je testiran njegov grudnjak, a patentiran je preko Interneta. Do sada je zabeležio ''neverovante rezultate''. U SAD-u na jednom testiranju u Majamiju, koje nadgleda specijalista, doktor Majkl Salzhauer, Sabrini Molinar (49) sa Floride grudi su se povećale za jedan broj, nakon što je Milićev grudnjak nosila 15 minuta dnevno, sedam dana za redom.

Foto: printskrin / DailyMail Foto: printskrin / DailyMail

Sabrina kaže da to povećanje ima veze sa grudnjakom, bez uticaja bilo kojeg drugog faktora.

I studentkinja Andrena iz Majamija, saglasna je sa Sabrinom. Ona je grudnjak testirala u maju. Andrena je potvrdila da su joj grudi do sad ostale iste veličine, tri meseca nakon povećanja. Kako je navela, nema nikakvih negativnih posledica, a isto je potvrdio i dr Salzhauer, koji nosi nadimak Dr Majami. On je zatražio ''rigorozno kliničko testiranje'', da bi se temeljnije nadgledale žene koje žele na ovaj način da povećaju svoje grudi.

Foto: Printskrin / DalyMail Foto: Printskrin / DalyMail

Ono što je Milan otkrio jeste da vibracije u grudnjaku povećavaju prokrvljenost i poboljšavaju cirkulaciju, dok o tehnologiji koju je koristio za izradu grudnjaka ne želi da govori, niti princip na kojem radi dok se proizvod ne pojavi na policama.

- Proces je prirodan. Kad smo istražili ljudsko telo, smislili smo način da povećamo grudi, manipulacijom tela, odnosno manipulacijom tkiva i mišića. Ne želim da otkrivam detalje, jer tek dobijamo patente i pokrećemo firmu. Ali, proces nije bolan, nema štetne radijacije, sve je potpuno zdravo i sigurno za okolinu i sve ostalo - rekao je Milan.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Sve je moguće. Ja sam otvorenog uma - svi dobri naučnici trebali bi da budu otvoreni za nove ideje. Ne možete ovo samo otpisati, morate sačekati i videti. Ako će ovo da funkcioniše, mora se otkriti zašto funkcioniše. Možete zamišljati brojne teorije, ali nećemo znati dok se klinički ne testira - poručio je doktor Majami.

Milić još uvek usavršava svoj izum jer jer "istraživanje proces koji traje". Za cenu se još nije odlučio. Njegova djevojka Jelena, koja je navodno prva isprobala grudnjak još pre dve godine, još uvek je zadovoljna rezultatima.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk/24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jonny Bravo

    4. septembar 2015 | 23:44

    A za nasu muskost. ... Nista :(

  • Peca

    5. septembar 2015 | 18:54

    Majstore,aj izmisli muske gace koje rade na istom principu.ce zaradis mnogo para...

  • Domaćinac

    4. septembar 2015 | 23:41

    ...Ajd' napravi nešto slično za nas muškarce...da i mi povećamo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA