ŽENA JE U SVOJOJ VAGINI PRONAŠLA NEŠTO GROZNO: A još groznije je kako je to nešto dospelo tamo!

Kada je ginekolog saopštio Mišel šta se zapravo nalazilo u njenoj vagini punih mesec dana, zanemela je, a još više se šokirala kada je shvatila na koji način je to dospelo tamo

  • 26

Blogerka Mišele Borou, ispričala je svoju neverovatnu priču, koja je počela tako što je otišla kod svog ginekologa na godišnji pregled. Blogerka se požalila svom doktoru na čudne bolove u predelu abdomena.

Lekar je uradio detaljan unutrašnji pregled, a ono što je pronašao šokrialo je i njega i pacijetkinju! Naime, ginekolog je iz vagine izvukao klupče mačijih dlaka! Mišele je bila u šoku, ali saznanje kako su dlake dospele tamo je i ginekologa i nju ostavilo bez reči.

SKANDAL: Ginekolog joj GURNUO PRSTE u polni organ, pa taj selfi okačio na Facebook! (FOTO)

Prvenstveno, ginekolog je mislio da je izvukao stari tampon, koji je slučajno ostao tu, ali Mišel mu je odgovorila da ona ne koristi tampone. Samim tim, shvatili su šta je stvaralo bolove u njenom stomaku, a evo kako su mačije dlake dospele u njenu vaginu.

Foto-ilustracija: Profimedia, Printskrin: Youtube/News Dog Media Foto-ilustracija: Profimedia, Printskrin: Youtube/News Dog Media

Naime, u Mišelinom krevetu ponekada spavaju i njene mačke. Dlake koje su ostavile na čaršafima, zalepile su se za penis njenog verenika, sa kojim tokom seksa ne koristi inače kondom. S obzirom na sve te okonosti, mačije dlake su tokom vođenja ljubavi dvoje ljudi dospele u vaginu, i tu se ugnezdile na mesec dana!

Nakon ovog događaja, mačke spavaju isključivo na gornjem delu prekrivača, Mišel više nema bolove u stomaku, ali redovno proverava ima li dlaka na posteljini, za svaki slučaj.

Od sada možete da pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA