APOKALIPSA NAM DOLAZI 28. SEPTEMBRA? Upozorenje Mormona uzdrmalo svet!

Ova upozorenja potiču iz "Knjige Mormona" autora Džula Rova, čiji sledbenici veruju da će se ovog datuma dogoditi veliki prirodni fenomen poput punog, crvenog ili krvavog meseca, ili razorni zemljotres koji će promeniti svet

  • 37

Deo populacije u saveznoj američkoj državi Juta veruje da se bliži apokalipsa i kupuje velike zalihe hrane, ćebadi, šatore i baterijske lampe.

PROROCI TVRDE: 23. septembra će biti SMAK SVETA, ŠEST ASTEROIDA udara u Zemlju!

U trgovini smrznute hrane prodaja je porasla za više od 500 odsto u poslednjih nekoliko meseci, i vlada osećaj panike kao da negde gori, a mnogo ljudi pominje septembar kao mesec finansijskog kolapsa - navode prodavači.

Prodaja podzemnih bunkera takođe je u porastu. Neki od onih koji veruju da apokalipsa dolazi ovog meseca smatraju da je istorija podeljena na periode od sedam godina.

Godina 2001. donela je teroristički napad 11. septembra, dok se svetski finansijski kolaps dogodio 2008. godine.

Sedam godina kasnije, jedni predviđaju još veću finansijsku krizu, a drugi kažu da će se 28. septembra desiti neki veliki prirodni fenomen, pun, crveni ili "krvavi mesec", ili da će doći do razornog zemljotresa.

Panika, delimično, potiče iz "Knjige Mormona" autora Džula Rova, koji je pisao o svom "iskustvu bliske smrti".On tvrdi da je "posetio zagrobni život" i video apokaliptične vizije budućnosti - prenose portali.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • sasa

    19. septembar 2015 | 20:46

    Mi i da hocemo, nemamo para za zalihe.

  • The Spatula

    19. septembar 2015 | 21:57

    Da bar ne platim komunalije za ovaj mesec. :D

  • Lidija bec

    20. septembar 2015 | 08:18

    Posto nemamo para mi ce da ga docekamo skromno u krugu porodica.:-) :-) :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA