(UZNEMIRUJUĆI FOTO) ON JE IMAO NAJVEĆI TUMOR NA SVETU: Težak je čak 55 kilograma

Nažalost, prilikom operacije Gurmetu su morali da odstrane desnu nogu i deo karlice, jer je tumor zahvatio to područje najviše i bilo ga je nemoguće odstraniti od kostiju

  • 5

Gurmet Sing (26) iz Nju Delhija je čovek koji zbog tumora, koji je bio težak 55 kilograma, nije mogao da hoda i strašno je propatio dok nije saznao da ga čeka operacija koja će mu pomoći. Zahvaljujući revolucionarnom otkriću i medicinskim stručnjacima, Gurmet je nakon operacije ponovo postao "normalan" čovek.

ČUDO NEVIĐENO: Ova beba je ROĐENA DVA PUTA! (FOTO) (VIDEO)

Naime, njegov tumor se nalazio na butini i rastao je strmoglavom brzinom. Svi doktori su bili šokirani njegovom veličinom i kažu da je ovo najveći tumor u istoriji medicinske nauke.

Nažalost, prilikom operacije Gurmetu su morali da odstrane desnu nogu i deo karlice, jer je tumor zahvatio to podrućje najviše i bilo ga je nemoguće odstraniti od kostiju.

Međutim, mladić je više nego zadovoljan. Srećan je što će napokon biti pokretan i što će, posle četiri godine, ustati sa kreveta sam.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

- Bio sam potpuno nepokretan i ograničen samo na krevet. Sada napokon mogu da ustanem i da prošetam, takođe, mogu da legnem na leđa, što je ovih godina bilo potpuno nemoguće - rekao je Gurmet.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • BLJAKKKKK

    29. oktobar 2015 | 15:26

    UZAS, OVO SAMO U INDIJI MOZE DA SE DOGODI, STA SU CEKALI DO SADA, TUMOR TEZI OD NJEGA SAMOG . KOJI JE TO NAROD,CCCCC,STRASNO

  • Neko iz mase...

    29. oktobar 2015 | 15:19

    Jadan decko.. vazno je da je sada dobro, i da je moglo da mu se pomogne a da mu zivot ne ostane ugrozen. Strasno koliko su tumori uznapredovali poslednjih godina po svetu. Tuga! :(

  • jovan

    30. oktobar 2015 | 21:03

    GMO hrana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA